Nelly Ciobanu: „Aş putea renunţa la scenă pentru familie”

Nelly Ciobanu: „Aş putea renunţa la scenă pentru familie”

Interpreta Nelly Ciobanu a oferit un interviu în care a vorbit despre familie, public şi norocul de a participa la Eurovision.

Artista care acum doi ani a reprezentat R.Moldova la cel mai prestigios concurs european, Eurovision Song Contest, spune că şi acum piesa pe care a interpretat-o rămâne în inimile oamenilor. Şi nu doar a celor din ţara noastră, ci şi de peste hotarele ei. „Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru ecoul pe care l-a avut „Hora din Moldova”. Primesc şi acum scrisori din străinătate. De exemplu, un britanic mi-a scris ca să-mi spună că graţie piesei mele a aflat despre Moldova. Iniţial nu înţelegea cuvintele pe care le cântam, dar apoi a început să descopere limba şi cultura noastră. M-a frapat şi varianta cântată de un filipinez. Şi nu varianta englezească, ci chiar cea românească (în original – „moldovenească” – n.n.)! Primesc şi acum, pe pagina mea de facebook, scrisori şi înregistrări video”, a declarat interpreta, care are în repertoriu cântece în 10 limbi.
Nelly Ciobanu a recunoscut, în cadrul aceluiaşi interviu, pentru trud7.md, că dacă ar fi trebuit să aleagă între familie şi scenă, ar fi optat pentru prima. „Când s-a născut fetiţa mea, Mirela-Cristiana, aveam deja o experienţă scenică de 11 ani. Nu mi-a fost greu să revin după concediul de maternitate, după cum nu mi-a fost greu să renunţ la scenă pentru fiica mea. Dar dacă aş avea de ales între familie şi scenă, aş opta pentru familie. Viaţa persoanelor publice nu e simplă deloc. Azi eşti vedetă, eşti apreciată. Dar e suficient să se întâmple ceva – te îmbolnăveşti sau aluneci – şi toţi uită de tine. Cunosc multe cazuri din astea. Nu ştiu unde dispare atunci dragostea fanilor. În schimb familia rămâne alături de tine, orice-ar fi. Nu te trădează, nu te vinde. Le oferim dragoste copiilor noştri, iar apoi ei ne-o întorc pe parcursul întregii vieţi”, spune interpreta, care e ataşată şi de fraţii şi surorile ei, despre care spune că le-ar cumpăra câte un apartament şi le-ar deschide câte o afacere fiecăruia dacă, printr-o minune, ar deveni milionară.
N.T.
Foto: unica.md

Vizualizări: 2251

2 Comentarii

  • Cristina
    26 octombrie 2012 | Permalink |

    Datorita la apropo aflu despre fel de fel de siteuri de la noi.

  • riky
    27 octombrie 2012 | Permalink |

    indiferent ce veti hotari noi mereu vom fi cu dum. :)

Comentează