De ce „a fugit” Lenuţa Burghilă din vizorul presei?

De ce „a fugit” Lenuţa Burghilă din vizorul presei?

După ce acum un an, Procuratura Generală a deschis un dosar penal pe faptul abuzului de serviciu comis de factori de decizie ai Asociaţiei Obşteşti „EuroMoldovaArt”, a cărei preşedintă este Lenuţa Burghilă, cea din urmă a dispărut din vizorul mass-media. În toată această perioadă de tăcere, ne tot întrebam ce mai face Artista Poporului şi iată de zilele acestea, am aflat că aceasta nu a pierdut timpul în zadar şi „a luptat” cu kilogramele în plus.

Lenuţa Burghilă a decis să-şi remodeleze silueta şi să-şi îmbunătăţească starea sănătăţii. Interpreta s-a apucat de shapping, iar pentru a ajunge la rezultatele mult dorite, aceasta a renunțat şi la plăcințelele, care altădată îi lăsau gura apă. Astfel, luptătoarea Lenuţa Burghilă a ajuns să dea jos 17 kg.

Vrea să ajungă la 65 de kg

„Kilogramele în plus erau un obstacol pentru mine atunci când evoluam în cadrul unor spectacole şi chiar când doream să filmez vreun videoclip. Am decis să slăbesc în ziua în care mi-am dorit să vin cu un videoclip pentru publicul meu. După unele probe video, mi-am dat seama că nu pot să cheltui banii în zadar deoarece eram nemulțumită de felul în care arătam. Şi iată aşa a început lupta mea cu kilogramele în plus”, a declarat Lenuţa Burghilă în cadrul emisiunii „Acasă Devreme” de la Jurnal TV, precizând că, de când face spor, are o dispoziție nemaipomenită şi zâmbește mai mult. Artista Poporului a reuşit să dea jos 17 kg în patru luni graţie antrenoarei Galina Tomaş. Şi nu se opreşte aici. Dacă astăzi a ajuns să cântărească 71 de kg, aceasta tinde ca în viitorul apropiat să ajungă la 65 de kg. „Voi continua să merg la sală, deoarece îmi doresc să arăt bine şi la vârsta de 75 de ani. Pot spune că acum mi-a pierit pofta de dulce, dar uneori, ca să mă alint, mănânc o bucăţică de ciocolată neagră”, mărturiseşte Lenuţa Burghilă.
L.N.

Vizualizări: 2873

3 Comentarii

  • 22 octombrie 2012 | Permalink |

    Nu-i atâta de uşor
    Să fii ţap ispăşitor,
    Şi la început de toamnă,
    S-a retras sireaca doamnă…

  • nume
    23 octombrie 2012 | Permalink |

    Cum sa nu slabeasca,sarmanuta daca nu mai sunt mesele celea copioase de prin satele Moldovei ?!

  • eu
    23 octombrie 2012 | Permalink |

    daaa,Nume e corect ….slabeste ….da si are de unde ….mare vedeta ….fuge de presa ….da ce sa spuna daca sarmana e cam marginita ….

Comentează