Karizma şi Alexandru Manciu cântă în duet! AUDIO

Karizma şi Alexandru Manciu cântă în duet! AUDIO

Karizma şi Alexandru Manciu au lansat astăzi un duet la melodia „Aş vrea”. Deşi planificau încă din vară să facă o piesă împreună, din cauza lipsei de timp, cei doi prieteni au fost nevoiţi să amâne colaborarea. Muzica melodiei este semnată de Alexandru, iar versurile sunt semnate de mama interpretului, Elena Manciu, împreună cu o fostă colegă de clasă de-a tânărului tătic.

„Prima strofă din text am primit-o ca scrisorică de Ziua Îndrăgostiţilor. Eram în clasa a VIII-a ori a IX-a. Mi-a plăcut atât de mult că mi-am zis că trebuie să scriu o piesă. Cea de-a doua strofă a continuat-o mama mea, pentru că în acea perioadă ea îmi scria toate textele”, ne-a declarat Alexandru Manciu.
Karizma a declarat pentru APROPO că iniţiativa de a face un duet a venit din partea prietenului şi colegului său de breaslă. „De mult timp vorbeam de un duet. În luna mai, Alexandru mi-a cântat puţin din piesă şi mi-a plăcut. La sfârşitul verii am decis cine să ne facă aranjamentele muzicale. Eram nerăbdători să fie finalizată”, conchide Karizma.
Interpreţii sunt mulţumiţi de rezultatul final şi ne spun că în curând vor filma şi un videoclip. La momentul de faţă, cei doi sunt în căutarea celei mai bune idei de clip.


L.N.
Colaj: APROPO Magazin