Radu Sârbu, ex-O-Zone, din nou TĂTIC: „Suntem extrem de fericiţi!”

Radu Sârbu, ex-O-Zone, din nou TĂTIC: „Suntem extrem de fericiţi!”

Fostul „voinic” al trupei O-Zone şi soţia lui, Ana, cunoscută publicului sub numele de scenă Sianna, au un nou subiect de discuţie… Nu este vorba despre o nouă piesă, ci despre un nou miracol în familia lor.

„Ne-am dorit foarte mult încă un membru în familie, mai ales Anastasia (fiica de şapte ani -n.r.), care este topită după bebeluşi. Recent am aflat că suntem în aşteptarea unui nou miracol în vieţile noastre şi suntem extrem de fericiţi. Nu ştim încă ce va fi, băieţel sau fetiţă, dar este tema de discuţie cea mai importantă la ora actuală în familia noastră. Suntem foarte nerăbdători să aflăm mai multe detalii”, a mărturisit artistul pentru „ring”.

Soţia îi gestionează compania
Cu toate că în perioada O-Zone s-a bucurat de hit după hit şi a fost mai ales în atenţia admiratoarelor, nici una nu a reuşit să-i fure inima lui Radu deoarece avea deja un „destinatar” bine stabilit. „Cu Ana am o relaţie de mai bine de 11 ani. Îmi amintesc că la prima întâlnire m-au atras ochii ei verzi, am simţit că «mă înec în ochii ei». Ne iubim ca-n prima zi, comunicăm şi ne respectăm reciproc, avem o dragoste vie. Lucrăm împreună, am avut şi o colaborare MR & MS Project. Sianna, pe numele ei de scenă, este o artistă completă. De asemenea, se ocupă de managementul Rassada Music, de relaţiile cu artiştii pe care îi reprezentăm şi cu angajaţii companiei. Am lăsat în seama ei acest lucru fiindcă, sincer vorbind, ca femeie e mult mai disciplinată şi organizată şi acest lucru face ca treburile să meargă bine. Eu mă ocup de ceea ce înseamnă studio de înregistrări, producţie muzicală, relaţii cu partenerii noştri şi chestii strategice ale companiei noastre. Pentru noi, munca în studio a devenit un mod de viaţă”, a povestit cântăreţul.

Fiica vrea să devină „compunistă”
Familia Sîrbu se întrece în talente. Micuţa Anastasia-Dalia are doar şapte ani, dar susţine cu tărie că vrea să devină „compunistă”. „Fetiţa mea este centrul universului meu. Sunt foarte mândru de ea, e un copil de o inteligenţă rară şi cu o gândire matură. Ca oricărui copil, îi plac distracţia şi jocurile, dar de la şase ani a făcut o pasiune pentru citit şi pentru muzică. În fiecare seară, înainte de culcare, ea insistă să citească cel puţin cinci pagini din cărticelele ei. Şi din punct de vedere muzical, cântă mereu, indiferent ce face. Avem şi câteva piese înregistrate în studio pe care, cel mai probabil, le vom promova în viitor. Până să înceapă şcoala, n-am vrut să insist spre un anumit domeniu deoarece e mai bine să-şi trăiască frumos copilăria. Ea susţine că doreşte să ne moştenească talentele. A făcut balet un an şi acum va începe perioada în care vom încerca lecţii de pian, dans, actorie şi sport şi, cu timpul, va afla direcţia potrivită”, a mai spus Radu.

„Când e vorba de relaţia profesională, încercăm pe cât posibil să nu confundăm lucrurile. Sianna se ocupă în mare parte de compoziţie şi de text, iar eu, de producţia audio, astfel lucrurile merg perfect.”, a mai mărturisit artistul.
7 zile au trecut de când Radu a aflat că în familia lui va mai apărea un membru.

Vizualizări: 1506

Comentează