Denis Latîşev vrea să se relanseze în muzică. UITE ce „armă” foloseşte ! VIDEO

Denis Latîşev vrea să se relanseze în muzică. UITE ce „armă” foloseşte ! VIDEO

Denis Latîşev intenţionează să se relanseze în muzică şi să spargă toate topurile. Pentru a reveni în forţă pe scenă, interpretul va participa din nou la „Karaoke World Championships”.

Denis Latîşev va reprezenta în acest an R. Moldova la cel mai mare concurs de interpreţi amatori „Karaoke World Championships”. Evenimentul va avea loc în Finlanda, oraşul Lappeenranta, în cea de-a doua jumătate a lunii noiembrie. „Anul trecut am participat la selecţia naţională, am obţinut trofeiul, dar din cauza unor probleme cu viza, nu am reuşit să ajung la timp în marea finală care a avut loc în Irlanda”, ne-a declarat cântăreţul, fericit că în acest an norocul i-a surâs din nou.
Denis Latîşev promite că va face tot posibilul să ne reprezinte ţara cât mai bine la acest concurs. „Vreau nespus de mult să ajung în Finlanda, să câştig acest concurs. Sper că acest eveniment mă va ajuta să mă relansez în muzică pentru că am făcut o pauză”, ne-a mai spus interpretul.
În R. Moldova, „Karaoke World Championships” se desfăşoară pentru a doua oară, la nivel internaţional să află la cea de-a zecea ediţie şi este considerat cel mai bun concurs pentru interpreţii neprofesionalişti din Europa.
L.N.
Foto: APROPO Magazin

Vizualizări: 830

2 Comentarii

  • Ovidiu
    16 octombrie 2012 | Permalink |

    Denis, daca totusi intentionezi sa te lansei in muzica nu uita sa cumperi un cintec de la o G.V. ca are nevoie de money , money…

  • Alex L
    24 octombrie 2012 | Permalink |

    BRAVO Denis !!!

Comentează