Irina Allegrova, urmărită de blestem. „Ştiu cine-mi vroia răul!”

Irina Allegrova, urmărită de blestem. „Ştiu cine-mi vroia răul!”

Şi vedetele se tem de vrăji, iar unele celebrităţi chiar ajung să caute soluţii pentru problemele lor prin intermediul clarvăzătorilor. Recent, reprezentanta showbizului din Rusia, Irina Allegrova, a recunoscut într-un interviu că a mers la vrăjitoare pentru a scăpa de ghinion şi de coşmarurile care o urmăreau în vis.

Irina Allegrova ajunsese la limita disperării după nopţi de nesomn şi dureri de cap insuportabile, astfel că a decis să accepte sfatul prietenilor şi să se adreseze unei clarvăzătoare. Aceasta din urmă i-a spus exact în care din odăile casei să caute obiectul care-i aduce ghinion. S-a dovedit că în locuinţa interpretei, într-un loc dosit, se afla un plic care conţinea blesteme în adresa sa. „Ştiu cine îmi vroia răul şi spera să mă scoată din minţi”, a declarat interpreta pentru „Тайны звезд-Украина”, dar nu a vrut să dea nume.
Menţionăm că printre reprezentanții scenei ruse care au apelat la serviciile magilor şi clarvăzătorilor se numără Laima Vaykule, Katya Leli, Sofia Rotaru şi Filipp Kirkorov, cel din urmă afirmând că naşterea copiilor săi i-a fost prevestită de însăşi Vanga.
N.T.
Foto: vmdaily.ru