EXCLUSIV! Nicolae Calancea şi-a înşelat soţia cu fosta iubită – GALERIE FOTO

EXCLUSIV! Nicolae Calancea şi-a înşelat soţia cu fosta iubită – GALERIE FOTO

Cine ar fi crezut că după o nuntă ca-n poveşti, după mai puţin de un an de căsnicie, Nicolae Calancea, portarul echipei „Zimbru” şi Tony, ex-membra formaţiei „London”, vor ajunge să se războiască în instanţa de judecată? Mariajul celor doi a durat un an şi asta deoarece la doar o lună de la naşterea fetiţei lor, Taisia, interpreta a aflat de infidelitatea soţului ei. De doi ani, Tony, împreună cu avocatul său, luptă în instanţă ca portarul să-i achite fiicei sale o pensie alimentară mai mare. La rândul său, Nicolae Calancea spune că va proceda conform legii şi va plăti doar 25 la sută din salariul său oficial, adică doar 300 de lei.

A renunţat la scenă şi la contractele prestigioase pentru familie, iar astăzi, se luptă prin tribunale ca să obţină o pensie alimentară mai mare pentru fiica sa. Tony a vorbit, în exclusivitate pentru APROPO, despre motivul divorţului de portarul Nicolae Calancea. Acum doi ani, cântăreaţa ne vorbea cu ardoare despre cele mai frumoase evenimente din viaţa sa, nunta şi venirea pe lume a Taisiei. Acesteia nici prin gând nu i-a trecut că la doar o lună de la naşterea micuţei ea va afla că este înşelată de soţ cu nimeni alta decât fosta lui iubită.

A aflat de infidelitatea soţului de pe internet

„Când am făcut cunoştinţă, ei nu mai erau împreună. Ştiam că relaţia lor durase vreo trei ani. Am aflat că sunt înşelată de la un vecin de-al fetei. Într-o zi, am primit un mesaj pe un site de socializare, în care mi se spunea că soţul meu se vede, în fiecare seară, cu domnişoara în cauză. Simţeam cum se prăbuşeşte cerul peste mine. Nicolae venea seara târziu acasă, mirosea a băutură, iar când îl întrebam unde a fost, îmi spunea că a ieşit cu băieţii. Iniţial nu şi-a recunoscut infidelitatea, dar după o ceartă mai serioasă, mi-a spus totul. Am suferit enorm, căci m-am căsătorit din dragoste, pe când pentru el eu n-am fost decât o pasiune de scurtă durată”, ne-a declarat cântăreața.

Nicolae Calancea: „Se mai întâmplă … ”


La rândul său, Nicolae Calancea a declarat pentru APROPO că divorțează deoarece nu se mai înţelegea cu interpreta. „Se mai întâmplă”, ne-a spus portarul. La scut timp după ce au decis să divorţeze, fetiţa lor s-a îmbolnăvit. Fotbalistul nu-i dădea soţiei sale un ban până aceasta nu-l suna să-i ceară să contribuie. „Plângeam la telefon şi-l rugam să mă ajute. Niciodată nu a venit el cu iniţiativa să-mi acorde vreun ajutor financiar ori măcar să sune ca să întrebe ce face copilul. Părinţii mei au fost şi sunt cei care mă ajută, inclusiv financiar. Tot ei au fost cei care m-au susţinut atunci când sufeream de depresie după ce am aflat de infidelitatea soţului. Nu-mi dădeam seama că fetiţa suferea şi ea. Plângea mereu, iar când am mers la biserică, preotul mi-a explicat că Taisia se simte rău din cauza stării mele de spirit. Alăptând-o, îi transmiteam şi emoţiile mele. Atunci am decis că trebuie să fiu puternică pentru ea şi să trec de acele momente”, ne povesteşte Tony.

Are venituri mult mai mari?


Iniţial, interpreta nu a dorit să ceară pensie alimentară de la fotbalist, dar văzând indiferenţa acestuia faţă de copil, a decis să apeleze la instanţa de judecată. Salariul oficial al portarului este de 1200 de lei, iar Nicolae Calancea spune că va proceda conform legii şi că va plăti doar 25 la sută din sumă, adică 300 de lei lunar. Tony nu este de acord cu aceasta, declarându-ne că soţul său are venituri mult mai mari şi că nu înțelege indiferenţa acestuia faţă de copilul pe care-l au împreună. „Cum poţi să-i oferi fetiţei tale doar 300 de lei, bani care nu-mi ajung nici de pamperşi? Mă întreb adesea dacă ţine ori nu la fetiţa noastră. Ultima dată a văzut-o la ziua sa de naştere, pe 2 august, când a împlinit doi anişori. A venit şi a luat-o de dimineaţă, iar peste cinci ore mi-a adus-o, spunând că i-a organizat o zi de naştere pe cinste, cu tortă şi lumânări. Mi-aş fi dorit să fiu şi eu la petrecere, că doar sunt mama ei, aş fi vrut ca ambii părinţi să fie alături de Taisia când va sufla în lumânări”, ne spune cu lacrimi în ochi interpreta.

Fetiţa plânge după tatăl ei


Acum Tony şi fiica ei stau într-o garsonieră, chiria căreia o achită părinţii interpretei. Nu este zi ca Taisia să nu plângă după tăticul ei, iar cântăreaţa nu ştie cum să-i explice de ce acesta le-a părăsit. „Fetiţa îi seamănă mult lui Nicolae. Mă uit la ea şi-l văd pe el. Sunt dezamăgită de faptul că a dat cu piciorul în dragostea pe care i-o purtam. Nicolae vine o dată la jumătate de an să-şi vadă copilul, iar vizitele lui rare fac mai mult rău decât bine, căci după asta n-o pot opri din plâns. Cred ca în subconştient îşi doreşte o familie normală”, ne mai spune Tony.

Revine în muzică


În 2013, Taisia va merge la grădiniţă, pentru care mama ei va achita iniţial suma de 2000 de lei, apoi, lunar, alţi 400 de lei. „Voi reveni neapărat pe scenă, am unele propuneri de colaborare din România, dar până nu dau fata la grădiniţă, nu pot să le accept. Acum, tot timpul i-l dedic Taisiei, nu o pot lăsa singură nici pentru o clipă. Aş apela la serviciile unei bone, dar recunosc, nu am cu ce s-o plătesc”, spune Tony.
Soţii Calancea nu vor putea să divorţeze oficial până nu vor ajunge la o înţelegere în privinţa pensiei alimentare, cel puţin aşa ne-a spus interpreta. Până atunci, Tony îşi dedică tot timpul Taisiei, iar Nicolae Calancea – fotbalului şi iubitei sale, Lilia, care aşteaptă să fie cerută în căsătorie.
Lena NEGRU
Foto: Facebook/unica.md