Lady Gaga: 12 lucruri pe care nu le ştiai despre ea!

Lady Gaga: 12 lucruri pe care nu le ştiai despre ea!

Iată câteva lucruri mai puţin cunoscute despre cântăreaţă:

Numele ei real este Stefani Joanne Angelina Germanotta, iar numele de scenă a fost inspirat de către celebrul cântec al trupei Queen, Radio GaGa.

Şi-a făcut tatuaje doar pe partea stângă a corpului, pentru a respecta dorinţa tatălui ei de a-şi păstra măcar o parte (cea dreaptă) “curată”.

Şi-a vopsit părul blond după ce a fost confundată, în urmă cu câţiva ani, cu Amy Winehouse.

Băuturile ei preferate sunt whiskey-ul Jameson cu gheaţă sau un pahar de vin roşu – şi va fi satisfăcută.

Are propria linie de rujuri în cadrul MAC Cosmetics, numită “Viva Glam Gaga”. Toate fondurile strânse au mers la fundaţiile anti HIV şi SIDA.

Lady Gaga a semnat prima oară un contract cu casa de muzică Kon Live Distribution, ce îi aparţine lui Akon. Până să fie descoperită de cântăreţ, compunea piese pentru artişti precum Britney Spears, Fergie sau PussyCat Dolls.

Are o soră mai mică, pe care o cheamă Natali. Ea poate fi văzută în videoclipul piesei “Telephone”. Ba chiar, piesa a fost scrisă iniţial pentru Britney Spears, pentru albumul ‘Circus’, însă nu a mai intrat pe album.

Adoră figurinele My Little Pony, pentru că “acele creaturi au fost născute magice şi sunt neadaptate în lumea cailor”.

A învăţat să cânte la pian de la vârsta de patru ani şi şi-a scris propriile balade de la 13 ani. A cântat prima oară pe scenă la 14 ani, într-un local unde puteau cânta artişti locali necunoscuţi.

În ipostazele intime, cum ar fi atunci când face sex, preferă să fie numită Stefani şi nu Lady Gaga.

A fost una dintre cei 20 de studenţi admişi la prestigioasa facultate din New York, Tisch School of Arts, însă nu a absolvit, pentru că la 19 ani a lăsat baltă şcoala pentru a-şi urma visul de a deveni cântăreaţă.

Spune că poartă adesea doar chiloţi în partea de jos pentru că bunica ei abia mai vede şi aşa o poate recunoaşte la televizor, distingând chiloţii negri de pielea albă, scrie unica.ro.

Foto:Northfoto

Vizualizări: 732

One Comment

  • 17 august 2012 | Permalink |

    Imi place de ea, e familista, face multe de dragul familiei…

Comentează