Victoria Lungu, hot la plajă, cu fiica ei! GALERIE FOTO

Victoria Lungu, hot la plajă, cu fiica ei! GALERIE FOTO

Scandalul dintre Victoria Lungu şi Inesa Stratulat pare să nu mai ia sfârşit. De un an, cele două vedete au decis să-şi facă dreptate în instanţa de judecată, dar fără niciun rezultat. Într-un interviu pentru APROPO, Victoria Lungu a declarat că la anul vrea să plece din R. Moldova. Se pare că scandalul în care este implicată cu colega sa de breaslă a determinat-o pe interpretă să înceapă o nouă viaţă profesională şi personală în străinătate.

De trei ori în faţa judecătorului

Cu toate că şi-au dat întâlnire în faţa judecătorului de trei ori, verdictul final nu s-a pronunţat, urmând să mai aibă loc încă o înfăţişare. Interpreta ne-a mărturisit că la anul vrea să plece din ţară deoarece vrea să înceapă o nouă viaţă atât profesională, cât şi personală. „Vreau să trăiesc o altă viaţă, dar voi face naveta deoarece am o afacere şi o formaţie cu care merg la evenimente. Nu vreau să divulg destinaţia, dar unde va merge fiica mea, acolo voi merge şi eu”, ne-a mai mărturisit Victoria Lungu.

În relaţii bune cu fostul iubit

Deşi acum doi ani era gata să-şi pună pirostriile pentru a doua oară cu un medic german de origine română, astăzi, artista spune că nu are timp pentru viaţa personală şi că în momentul de faţă nu este implicată în nicio relaţie. Interpreta ne-a declarat că a rămas în relaţii bune cu fostul său iubit pe care l-a părăsit din cauza infidelității. „Nu am timp să mă gândesc la viaţa personală deoarece mă ocup de carieră şi de problemele de sănătate. Nu duc lipsă de atenţia bărbaţilor şi nu ies cu nimeni la randevu. Actualmente, inima mea nu este deschisă pentru o nouă relaţie”, ni se destăinuie vedeta, precizând că bărbatul de lângă ea trebuie să aibă un statut, bani în buzunar deoarece „nu vrea să stea pe capul ei” şi să aibă în vedere că are o fiică pe care trebuie s-o accepte.

O vacanţă activă

De curând, Victoria Lungu şi fiica sa Valeria au revenit din Bulgaria, unde au petrecut o vacanţă de o săptămână. Interpreta ne-a mărturisit că, în cele şapte zile de vacanţă, ea şi fiica sa s-au relaxat şi s-au răsfăţat din plin. În fiecare dimineaţă, cele două se plimbau pe malul mării, iar toată ziua stăteau în piscină. „Am avut o vacanţă activă, am profitat din plin de ea şi ne-am încărcat bateriile cu noi forţe de muncă. Făceam sport, mergeam la piscină, iar serile citeam cărţi şi priveam televizorul. Doar în ultima zi am fost la cumpărături”, ne-a mai spun cântăreaţa.
De cum a revenit acasă, Victoria Lungu şi-a luat antrenor personal care o ajută să se menţină în formă. După ce a fost implicată, în 2006, într-un accident de circulaţie, artista acordă o mai mare atenţie sănătăţii, iar o dată la trei luni, urmează şi numeroase şedinţe de masaj. Pe moment, interpreta lucrează la două scenarii diferite pentru două piese.

L.N.
Foto: apropomagazin.md