Cătălin Josan a lansat o piesă în italiană! ASCULT-O AICI

Cătălin Josan a lansat o piesă în italiană! ASCULT-O AICI

După ce a semnat un contract cu o casă de discuri din Italia şi a obţinut discul de aur pentru cele mai multe vânzări ale unei singure piese descărcare de pe iTunes, Cătălin Josan vine cu o nouă surpriză atât pentru fanii săi de pe ambele maluri ale Prutului, cât şi cei din Italia. Artistul a lansat piesa „D’ estate” pe care o cântă alături de formaţia italiană „La Differenza”. Melodia a fost compusă de Luca Venturi, iar în viitorul apropiat, artistul vrea să realizeze şi un videoclip.

Cătălin Josan s-a afirmat în Italia cu melodia „Don’t Wanna Miss You”, aceasta a ajuns în Top 20 cele mai ascultate piese, ca ulterior să fie fredonată de mii de italieni. Hit-ul basarabeanului nostru a ajuns şi pe locul 77 în topul vânzărilor Itunes Singles Chart Italia. „Mă bucur că lumea din Italia cumpără piesele de pe internet”, a mărturisit Cătălin Josan la o emisiune matinală de la un post de televiziune din România.

Până când va lansa videoclipul piesei „D’ estate”, vă propunem să o ascultaţi, iar dacă vă place, nu ezitaţi să că exprimaţi opiniile!


L.N.

Vizualizări: 1622

One Comment

  • Nume
    21 iulie 2012 | Permalink |

    ba-i-i-i, stai acasa bai-i-im shi nu spune la nimenea ce faci bai-i-i

    i

Comentează