Nicu Timofti are interzis la cluburile de noapte!

Nicu Timofti are interzis la cluburile de noapte!

Prezentatorul tv Nicu Timofti, fiul mijlociu al preşedintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a declarat că de când tatăl său a fost învestit în funcţie, atât el, cât şi cei doi fraţi ai săi, au parte de unele interdicţii, printre care şi mersul la discotecă.

Orice  tânăr şi-ar dori să aibă gardă de corp şi un şofer personal, însă nu este şi cazul lui Nicu Timofti, care nu vrea vrea în niciun caz să umble cu bodyguarzii după el. Prezentatorul tv continuă să-şi trăiască viaţa aşa cum era obişnuit s-o facă şi până să devină fecior de şef al statului. Invitat la emisiunea „Seara târziu” de la Prime TV, Nicu Timofti a fost întrebat de moderatorul Andrei Gheorghe, cum e să fie moștenitorul tronului celei mai sărace ţări din Europa. „În Republica Moldova, funcţia de preşedinte nu se moștenește, din păcate, dar poate modificăm Constituţia”, a glumit fiul şefului statului.

Prima Doamnă, mai severă decât președintele

Nicu Timofti nu vrea să intre în politică şi asta deoarece vrea să facă jurnalism, lucrul la care se pricepe cel mai bine. Prezentatorul tv a mărturisit la „Seara târziu” că în copilărie le-a dat mari bătăi de cap părinţilor, iar pedeapsa cea mai aspră venea întotdeauna de la mama sa, pe când tatăl său era mai indulgent: „Niciodată nu m-au lovit peste faţă. Primeam doar palme la fund, dar acum pot spune că mi-au prins bine acele palme, căci vezi ce bărbat am ajuns?”.

S-au „înmulțit” rudele

De când tatăl său a fost ales în funcţia de şef al statului, fiii acestuia au început a primi pe site-urile de socializare scrisori de la rude, despre existenţa cărora nici nu ştia până acum. „Îmi scriu verişori ori mătuşe şi mă întreabă ce facem, iar eu, la rândul meu, îi întreb unde au fost până acum. Răspunsul e amuzant: zic că ne-au văzut la televizor şi că şi-au adus aminte de noi”, a declarat Nicu Timofti vădit indignat de situaţia dată.
De când părintele său a devenit preşedinte al R. Moldova, prezentatorul tv nu mai are voie să meargă prin cluburi ori localuri de noapte. „Acum nu am voie să merg prin cluburi de noapte, dar dacă fac acest lucru (ce-i drept, rar de tot), atunci vorbesc cu fotografii pe care-i văd şi-i rog să rog să nu mă pozeze”, mai mărturiseşte Nicu Timofti.

S-a despărţit de iubită

Dacă anul trecut, acesta mărturisea că este îndrăgostit şi că vrea să se însoare cu Anastasia, fata de care este îndrăgostit lulea şi pe care o cunoştea din clasa I, acum prezentatorul tv a spus că s-a despărţit de iubita sa şi că la moment nu este implicat în nicio relaţie. Fiul preşedintelui a fost scump în declaraţii, refuzând să spună din ce cauză a rupt relaţia cu cea alături de care se vedea însurat şi despre care în 2011 spunea că are simţul umorului, iar cel mai important lucru este că-l iubeşte şi că ar face orice pentru el. „Bărbatul după 30 de ani se coace, totuşi, eu încă nu mă gândesc la căsătorie şi copii”, mai spune jurnalistul.
Amintim că preşedintele Nicolae Timofti şi soţia sa, Margareta, au trei fii: Alexei (36 de ani), Nicu (32 de ani) şi Ştefan (24 de ani). Alexei şi Ştefan au absolvit Facultatea de Drept, însă doar cel mai mare dintre băieţi a călcat pe urmele tatălui său, acum având propriul birou de avocaţi. Nicu a preferat jurnalismul, pe parcursul anilor activând la mai multe posturi de radio şi tv.
Lena NEGRU
foto:elldor.info