”Mama” lui Tom Cruise îl face praf pe actor. Vezi DETALIILE ȘOCANTE despre viața starului!

”Mama” lui Tom Cruise îl face praf pe actor. Vezi DETALIILE ȘOCANTE despre viața starului!

Fosta impresară a lui Tom Cruise, Eileen Berlin, cea pe care actorul a considerat-o ca fiindu-i ca o mamă, rupe tăcerea și face dezvăluiri senzaționale despre viața starului.

Potrivit libertatea.ro, Eileen Berlin i-a fost aproape actorului în momentele cele mai grele din viața lui și a devenit una dintre confidentele sale. Femeia, acum în vârstă de 77 de ani, a făcut o serie de dezvăluiri care nu îl pun într-o lumină bună pe actor: a avut probleme cu părinții, dar și cu băutura, pe când era adolescent, era un afemeiat și este, crede ea, ”clientul” perfect pentru scientologi.

Pe când era doar un copil, povestește Berlin, actorul s-a confruntat cu probleme la citit, pocind cuvintele sau citind invers, boală numită dislexie. Cruise se pare că nu a avut o viață prea frumoasă în această perioadă, fiind adesea bătut de colegii de școală, dar și de tatăl său, care l-a părăsit în cele din urmă.

La numai 15 ani, starul din Top Gun s-a înscris la un seminar teologic, cu intenția de a deveni preot. A renunțat trei ani mai târziu însă, pentru a-și împlini un nou vis: acela de a deveni actor. Atunci a fost ”racolat” de Eileen, care împreună cu soțul ei conducea o firmă de impresariat artistic.

Era gagicar, pretențios și capricios

”Pe atunci avea probleme cu mama lui. L-a gonit de acasă pentru că el avea probleme cu alcoolul. După ce ea s-a recăsătorit, Tom a devenit mai rebel și a început să-și urască tot mai mult tatăl pentru că îl părăsise pe el și pe cele trei surori”, își amintește ea.

Femeia se declară uluită de faptul că Tom a putut fi căsătorit atât de mult timp cu cele trei soții ale sale.

”De fiecare dată când ne întâlneam el apărea cu câte o fată, niciodată aceeași. Parcă voia să arate că este cel mai dorit bărbat. Nu m-a surprins faptul că s-a despărțit Katie de el, dar m-a surprins că mariajul lor a durat atât de mult. La fel de surprinsă am fost și când s-a căsătorit pentru prima dată, cu Mimi Rogers, dar și că a stat însurat cu Nicole Kidman zece ani. Tom era foatre capricios și se enerva cât ai fi zis ”pește”. Iar când se enerva parcă stătea să explodeze. Nu era încă celebru, dar se purta de parcă ar fi fost un star. Și avea pretenția să fie tratat ca unul. La mine acasă aveam o oglindă destul de mare, în fața căreia petrecea foarte mult timp”, mai spune Eillen.
foto:libertatea.ro

Vizualizări: 781

One Comment

  • Mda
    9 iulie 2012 | Permalink |

    In Chisinau este o sosie a lui Tom Cruise … cine nu crede poate intra la filiala Energbank din regiunea Flacara si va vedea-o …

Comentează