Fetiţă cu arsuri pe corp, plimbată cu ambulanţa o oră pentru că şoferul ar fi făcut o cursă de taxi

Fetiţă cu arsuri pe corp, plimbată cu ambulanţa o oră pentru că şoferul ar fi făcut o cursă de taxi

Caz revoltator la Ialoveni. O fetita cu arsuri grave pe corp a fost plimbata cu ambulanta mai bine de o ora si jumatate in loc sa fie transportata imediat la spital. Mama micutei acuza soferul ambulantei ca ar fi facut o cursa de taxi prin comuna Molesti inainte de a merge in capitala. De cealalta parte, echipa de la salvare neaga totul, relateaza Pro TV Chisinau.

Cazul a avut loc azi dimineata, in satul Molesti. Iana in varsta de 10 ani s-a ales cu arsuri dupa ce a rasturnat o cana cu ceai fierbinte peste ea. Dupa ce a fost consultata de medicul de familie, a fost chemata ambulanta de la Costesti. Salvarea a ajuns abia peste o ora. Mama si fetita au urcat in masina, dar, in loc sa ia drumul spre spital, soferul a apucat-o pe alta strada, ca sa-si duca acasa fiica si nepotul.

Abia peste mai bine de o ora si jumatate ambulanta a ajuns la spitalul Emilian Cotaga din capitala, unde fetita a fost internata. Medicii spun ca starea ei e sub control.

La Costesti usa de la statia de urgenta era incuiata azi. Contactati prin telefon, atat soferul cat si asistenta de la ambulanta au negat acuzatiile.

Mama fetitei spune ca va scrie o plangere la Ministerul Sanatatii si va cere ca echipa de medici sa fie pedepsita.