..

Un tată nebun din California a vrut să-și sacrifice fiul ”în numele lui Dumnezeu”

Un tată nebun din California a vrut să-și sacrifice fiul ”în numele lui Dumnezeu”

Un băiețel de numai 8 ani a fost la un pas să fie omorât chiar de părintele, Joseph Ramirez, în vârstă de 30 de ani, care credea că face un sacrificiu, în numele lui Dumnezeu, informează libertatea.ro.

Dumnezeu parcă ar fi trimis doi îngeri în cimitirul Mount Hope, din California, exact în momentul în care bărbatul voia să-și omoare copilul, crezând că face un sacrificiu pentru bunica lui.

Corey Granberry și prietena ei, Jaymisha Pires, au văzut ce se întâmplă și au alergat într-un suflet pentru a scăpa băiatul în vârstă de opt ani la pieire. Din păcare pentru micuț, părintele nebun, orbit parcă de ”chemarea” bunicii decedate care i-ar spus să-și omoare copilul, apucase să-i înjunghie mâinile, bolborosind: ”O să mergem la Dumnezeu”. După ce a făcut asta, Jospeh și-a amputat și el brațele.

Femeile au reușit să-l smulgă pe puștiul căruia tatăl îi făcuse răni grave din ghearele morții și l-au dus de urgență la spital, cu o hemoragie puternică, însă medicii nu știu dacă acesta va supraviețui.

Tatăl se află acum în custodia poliției și riscă ani grei de pușcărie pentru tenativă de omor.

Vizualizări: 263

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios