..

ULTIMELE DORINŢE, la doar 5 luni. Povestea emoţionantă a fetiţei care a fost deja sărutată, are permis de conducere şi tatuaj – FOTO/VIDEO

ULTIMELE DORINŢE, la doar 5 luni. Povestea emoţionantă a fetiţei care a fost deja sărutată, are permis de conducere şi tatuaj – FOTO/VIDEO

Părinţii unei fetiţe în vârstă de doar cinci luni, care suferă de o boală incurabilă, au decis să profite la maxim de timpul pe care îl au alături de aceasta şi au realizat o listă a dorinţelor pe care vor să i le îndeplinească.

Avery Canahuati a fost diagnosticată cu atrofie spinală musculară şi mai are maxim 13 luni de trăit, având muşchi slabi şi probleme de respiraţie. Avery deja nu îşi mai poate folosi picioarele, iar pe măsură ce boala se va agrava, va pierde controlul mâinilor şi abilitatea de a respira, scrie CBS News, citat de mediafax.ro.

“Când mi s-a spus că fiica mea are maxim 18 luni de trăit din cauza unei boli incurabile, că nu există tratamente şi că este boala genetică care provoacă cele mai multe decese la copii, mi-am ieşit din minţi”, a declarat Michael Canahuati, tatăl fetiţei.

Însă, în loc să se cufunde în tristeţe, părinţii fetiţei au decis să profite de timpul pe care îl au alături de aceasta: “Putem să privim cum moare sau putem să o lăsăm să trăiască. Vom încerca să învăţăm alţi oameni despre boală, ca să nu fie nevoiţi să treacă prin asta”, spune Michael Canahuati.

Părinţii micuţei au realizat un blog pentru aceasta, “Avery Bucket List”, unde postează dorinţe împlinite ale fetiţei. Blogul este scris din perspectiva fetiţei şi este urmărit de peste 4.000 de oameni.

“Am atâtea de trăit în atât de puţin timp şi voi avea nevoie de tot ajutorul. Nimic nu este prea nebunesc, iar dacă tu te gândeşti la ceva pentru mine, mama şi tata pot face acel lucru să se întâmple”, scrie pe blogul fetiţei. Printre activităţile menţionate pe blog se numără călăria, o vizită la Casa Albă şi căsătoria. Până în prezent, Avery a mâncat o brioşă, a purtat luciu de buze, şi-a lăsat amprenta mâinilor pentru părinţii ei, a “obţinut” permisul de conducere, a fost sărutată pentru prima dată, a făcut turul unui campus universitar, a fost la un parc acvatic şi la un meci de baseball.

Vizualizări: 642

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios