Iat-o pe soţia lui Plahotniuc! FOTO

Prim-vicespeakerul Parlamentului, Vlad Plahotniuc, soția sa, Oxana Childescu, și fiul lor cel mai mic, Inochentie, au participat ieri seara la un eveniment foarte important pentru familia lor – lansarea expoziției pictorului și sculptorului Emil Childescu, tatăl Oxanei, intitulată „Terra – Casa Noastră”.

După cum transmite TRIBUNA, Oxana Childescu a venit prima să-și felicite tatăl cu acest eveniment. Vlad Plahotniuc și fiul său, însoțiți de Președintele PDM, Speakerul Marian Lupu, s-au apropiat puțin mai târziu.

Se pare că familia Plahotniuc-Childescu este mai unită ca niciodată, iar fiul lui Vlad Plahotniuc se bucură de toata dragostea lor. Ei mai au un fiu, Timofei, care se află la studii în Elveția, şi, probabil, din acest motiv nu a putut fi prezent la expoziția bunicului său, Emil Childescu.

Printre invitați a mai fost observat finul familiei Plahotniuc, deputatul Andrian Candu, dar și ministrul Culturii, Boris Focșa.

Expoziția „Terra – Casa Noastră” se desfășoară în perioada 26 aprilie – 13 mai, 2012,  la Centrul expozițional „Constantin Brîncuși”. În cadrul expoziţiei, Emil Childescu își expune lucrările personale. De altfel, socrul lui Vlad Plahotniuc nu întîmplător își lansează expoziția anume în această perioadă. La 7 mai Emil Childescu va împlini 75 de ani.


tribuna.md