Anatol Dumitraş: „Benone Sinulescu, un bătrân cu apucături de copil!”

Anatol Dumitraş: „Benone Sinulescu, un bătrân cu apucături de copil!”

Anatol Dumitraş nu uită şi nu iartă! Artistul nostru are războiul lui cu interpretul din România, Benone Sinulescu. Zilele acestea, pe Facebook a circulat zvonul cum că Anatol Dumitraş ar fi câştigat procesul judiciar intentat pe numele artistului de peste Prut. După cum ştim cu toţii, mărul discordiei este piesa „Dulce-i vinul”, scrisă şi cântată de interpretul nostru, care a aflat cu stupoare că Benone Sinulescu îşi asumă drepturile de autor ale melodiei sale.

Anatol Dumitraş consideră că zvonul precum că l-ar fi învins în instanţa de judecată pe artistul de peste Prut au fost răspândite chiar de către Benone Sinulescu. „Este o glumă de prost gust. Cred că zvonurile au fost lansate chiar de el. Cu toate că este bătrân, are nişte apucături de copil. Nu este doar părerea mea, jumătate dintre românii de peste Prut cred asta. N-am intentat niciun proces de judecat, abia adun actele. În acest proces va fi implicat nu doar el, ci şi o casă de discuri care a scos pe piaţă 2 milioane de CD-uri în care se găseşte şi melodia „Dulce-i vinul”, semnată şi cântată de Benone Sinulescu. El o să piardă procesul, căci eu deţin actele care confirmă că această piesă îmi aparţine”, a declarat Anatol Dumitraş pentru „Paparazzi” de la Jurnal TV. Acum un an, interpretul ne mărturisea că Benone Sinulescu a reacţionat calm atunci când l-a văzut pe Anatol Dumitraş cu o mapă în mână, iar când i s-a cerut socoteală, cântăreţul de peste Prut şi-a chemat bodyguardul. După acea întâlnire, Anatol Dumitraş a vrut să-l acţioneze în instanţă pe Sinulescu, dar când a aflat că un avocat peste Prut costă peste 5 mii de euro, i-a pierit pofta de judecată. „Trebuie să dorm la hotel dacă merg în România, iar aceste servicii tot trebuiesc achitate. Cheltuielile sunt enorme şi nu sunt în stare să le suport. Iată aşa s-a terminat totul”, mai spunea atunci Anatol Dumitraş.
Se pare că interpretul nostru s-a răzgândit şi vrea să lupte până în pânzele albe pentru a-şi face dreptate.
L.N.

Vizualizări: 2284

2 Comentarii

  • cheala
    2 mai 2012 | Permalink |

    wow, si dumitras asa tanar, frumos si nelinistit??!!!

  • Nume
    3 mai 2012 | Permalink |

    Anatol ,nu-l erta .,… isi bat joc de dreptul de autor , si nu numai ,,,ai nostri nu mai au loc pe scenele din Chisinau ,ca una -doua vine Fuego P.S. Topa al nostru plinje de 100 de ori mai jalnic decit Fuego , si la urma umei e al nostru si plinje de mult …….

Comentează