Masca lui Michael se vinde cu 150.000 $

Masca lui Michael se vinde cu 150.000 $

O masca neagră pe care obişnuia să o poarte celebrul Michael Jackson a fost scoasă la licitaţie. Se aşteaptă să fie vândută cu peste 150.000 de dolari.

Potrivit click.ro, casa de licitaţii care se ocupă cu vânzarea, Nate D. Sanders Auctions, spune că masca a fost purtată de Michael chiar pe 24 iunie 2009, cu o zi înainte de a muri, în timpul ultimei repetiţii pentru concertele pe care le avea programate.

Despre mască se spune că este din mătase şi a fost special proiectată de regele pop. Are pe ea urmele machiajului de scenă al lui Michael şi chiar o mică şuviţă din părul acestuia.

Una dintre gărzile de corp ale starului a confirmat că masca este originală. Michael Jackson era recunoscut pentru aceste măşti pe care le folosea la ieşirile în aer liber, pentru a se deghiza. Chiar şi copiii săi au fost obligaţi să facă acelaşi lucru.

Ucis de anestezic

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei «intoxicaţii grave» cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Găsit vinovat de ucidere involuntară, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maximă în noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de închisoare.