Nicu Țărnă și Jucătoru’ sparg tiparele

Nicu Țărnă și Jucătoru’ sparg tiparele

Nicu Țărnă şi Jucătoru’ au pus pe roate un duet masculin care sparge granițele între rock și hip-hop. Este un truc de imagine, care îi va readuce pe ambii în atenția publicului, dar și a presei.

Cei doi artiști și-au propus să schimbe mentalitatea ascultătorilor prin puterea cuvântului. La combinația dintre rock și hip-hop s-a adăugat un mesaj patriotic și un titlu semnificativ “Lupt”. “Sunt multe lucruri comune între hip-hop și rock. În primul rând, ambele sunt stiluri urbane și un pic mai libere decât altele”, declară Jucătoru’ în cadrul emisiunii “Paparazzi”, de la Jurnal TV.
Interpretul de hip-hop și-a promis că va mai sparge gura târgului cu un duet, doar că de data aceasta și-a dorit ca persoana cu care va cânta să aibă aprecierea statului, iar Nicu Țărnă abia și-a ridicat diploma de Artist emerit. “Nu am acceptat duetul chiar din prima, dar discutând și aflând despre ce este vorba, am acceptat. Mi-a plăcut și iată că am realizat piesa și videoclipul. Noi cântăm despre R.Moldova și luptăm pentru a o face mai bună”, menționează Nicu Țărnă.
Pentru videoclipul piesei, artiștii au investit într-un decor mai special, filmările petrecându-se într-un teatru. Inițial lansarea piesei a fost programată pe 7 aprilie, însă artiștii au renunțat, ca să nu dea de bănuit că ar face propagandă politică.
D.P.

Vizualizări: 1235

Comentează