Pentru ce fac SEX unii oameni. Cele mai CIUDATE motive

Pentru ce fac SEX unii oameni. Cele mai CIUDATE motive

Cât de departe ai merge pentru pasiunile tale! “Aş da orice să…”, rămâne însă doar o expresie. Ei bine, unii chiar ar da orice pentru pasiunile lor. Adică, ar face sex pentru un bilet la un meci, pentru un cheesburger sau pentru o pungă de chipsuri.

Iată deci, cele mai ciudate motive pentru care oamenii şi-au oferit trupul, scrie odee.com, citat de realitatea.net.

Sex pentru un bilet la un meci. O femeie s-a oferit să facă sex pentru un bilet la un meci de baseball. Aceasta a postat un anunţ pe Craiglist. Susan Finkelstein era atât de disperată să-şi vadă echipa favorită Philadelphia Phillies, încât şi-a oferit chiar trupul.

Sex pentru Warcraft. O altă femeie s-a oferit să facă sex pentru aurul din Warcraft. Ca să treacă la un alt nivel femeia s-a oferit să facă sex. Într-un anunţ postat pe Craiglist, femeia care oferea diverse servicii sexuale în schimbul unor monede de aur Warcraft. Mii de doritori s-au arătat interesaţi de acest schimb.

Sex pentru un cheesburger de la McDonalds. Un detectiv din Florida, care făcea o investigaţie a dat peste o prostituată care s-a oferit să presteze servicii sexuale pentru doi cheesburgeri de la McDonald’s.

Sex caritabil. O prostituată a făcut sex timp de 27 de ore pentru 4.000 de dolari pentru o campanie de caritate
Maria Carolina s-a oferit să strângă fonduri pentru o campanie de caritate. Chiar dacă organizatorul a criticat gestul acesteia, până la urmă acesta a acceptat banii.

Sex pentru o pungă de chipsuri. Lahuma Sue Smith, 36 de ani a făcut sex pentru o pungă de Frito-Lay chips. Clientul nu a avut bani, însă femeia a acceptat pachetul de chipsuri, pe care acesta îl avea pe bancheta din spate.

O felaţie pentru un urs Panda. Studentul care s-a oferit să facă o felaţie sau o masturbare, în schimbul unui bilet la Zoo. A vrut să vadă urşii Panda!

Sex pentru Chicken McNuggets! În ianuarie 2012 o femeie a fost arestată pentru că s-a oferit să întreţină relaţii sexuale în schimbul unei porţii de Chicken McNuggets.

Vizualizări: 865

Comentează