10 trucuri pentru sâni fermi şi frumoşi

10 trucuri pentru sâni fermi şi frumoşi

Nu eşti mulţumită de forma sau mărimea sânilor tăi ? Potrivit libertatea.ro, iată 10 sfaturi pe care dacă le aplici te vor face să ai un bust de invidiat.

1.Ai grijă la postură corpului! Încearcă să-ți ții spatele drept pe toată durată zilei. Astfel, greutatea sânilor este susținută proporțional, iar pielea nu este suprasolicitata.

2. Alege cu mare grijă sutienul, astfel încât acesta să fie confortabil, dar și pe măsură ta. Nu îți luă un sutien prea mic, prea strâmt sau prea mare. Un sutien confortabil este cel care nu-ți strânge prea tare cutia toracică, nu îți presează sânii într-o cupă prea mică și nu îi forțează să stea într-o poziția incorectă și incomodă.

3. Achiziționează-ți un sutien special pentru activitățile tale sportive. De cele mai multe ori, sariturile, alergatul, mișcările bruște îți întind prea mult pielea și îi reduc din elasticitate. Iar tu, în loc să te alegi cu sâni mai fermi, te alegi cu sâni lăsați, lipsiți de fermitate.

4. Dormi pe spate și nu pe burtă! Chiar dacă dormi mai bine pe burtă, evită să îți supui sânii la o asemenea presiune pe timpul nopții.

5. Evită băile fierbinți prelungite! Pentru sâni sănătoși, sunt recomandate dușurile cu apa ceva mai rece, care tonifica țesuturile și stimulează microcirculația. Pielea devine mai elastică și își recăpăta rolul de susținere a sânilor.

6. Fă-ți regulat gomaje pentru a stimula reînoirea celulară și circulația sanguină din zonă sânilor. Totodată, aplică-ți zilnic o cremă pentru fermitate, cu masaje ușoare circulare.

7. Evită să-ți ții mâinile încrucișate la piept pentru că îți vei susține sânii într-o poziție incomodă.

8. Alimentează-te corect și echilibrat, cu cât mai multe proteine și evită variațiile de greutate. Sânii sunt primii care suferă în urmă îngrășărilor sau slăbirilor bruște.

9. Înoată! Înotul este de departe cel mai bun sport pentru fermitatea sânilor. Mai ales înotul pe spate, care îți lucrează mușchii pectorali.

10. Stai suspendată pe o bară timp de câteva secunde. Această poziție îți va corectă ținută și va duce, în timp, la o îmbunătățire a aspectului sânilor.