..

Cea mai şocantă imagine de la alegerile din Franţa: soţia lui Sarkozi, de nerecunoscut! Carla Bruni e MUTILATĂ de botox – GALERIE FOTO

Cea mai şocantă imagine de la alegerile din Franţa: soţia lui Sarkozi, de nerecunoscut! Carla Bruni e MUTILATĂ de botox – GALERIE FOTO

Carla Bruni este doar o vagă amintire a femeii strălucitoare cu care Nicholas Sarkozi s-a însurat acum câţiva ani: excesul de botox a desfigurat-o!

Este de patru ani prima doamnă a Franţei, iar ieri a s-a dus să-şi voteze soţul, pe Nicholas Sarkozy, pentru un nou mandat la preşedinţia Franţei, scrie libertatea.ro.

Câteva ore mai târziu, rezultatul primul tur al prezidenţialelor aveau să arate un scor umilitor pentru Sarko, iar lumea vorbeşte acum nu doar despre înfrângerea umilitoare pe care a suferit-o actualul preşedinte în primul tur, ci despre infăţişarea şocantă a soţiei sale.

Presa tabloidă din lumea întreagă vuieşte: prea mult botox şi alte operaţii estetice la care e clar că a apelat au transformat-o dramatic pe Carla Bruni, până mai ieri o femeie fermecătoare cu un aer proaspăt şi irezistibil.

Zâmbetul ei incredibil a fost înclocuit de o ciudată grimasă.

Carla Bruni, prea mult botox

Carla Bruni, prea mult botox

“Carla e aproape de nerecunoscut, n-a mai rămas aproape nimic din femeia plină de farmec care s-a măritat cu  Sarkozy în 2008″, spun cei care au văzut-o.

Fost supermodel, cândva imaginea unor case precum Givenchy şi Christian Dior, Carla Bruni (acum în vârstă de 44 de ani) şi-a umblat la aproape tot chipul în încercarea ascunde trecerea anilor. Din păcate, rezultatul este o figură nefirească.

Mai jos, Carla Bruni când era mai tânără şi părea că nici nu se gândeşte la botox şi operaţii estetice.

Carla Bruni

foto: Hepta

Vizualizări: 1693

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios