Greșeli care te pot face să-l pierzi

Greșeli care te pot face să-l pierzi

Orice relatie are partea ei de tensiuni si conflicte. Exista, insa, cateva greseli care, daca le comiti des, risca sa-l indeparteze definitiv pe iubitul tau. Descopera care sunt si incearca sa le eviti, potrivit perfecte.ro.

Nu incerca sa-ti schimbi iubitul
Incepi timid: „Iubitule, nu ti-ar sta mai bine cu tricoul asta?” si in curand treci de la schimbarea garderobei la schimbarea cercului de prieten, a obiceiurilor, a gesturilor, a personalitatii. Oricat de dura ar fi urmatoarea remarca, crede-ne, e adevarata: nu poti schimba pe cineva. Niciodata. Oamenii se pot schimba doar ei insisi, atunci cand isi doresc cu adevarat asta. Atunci cand vrei sa-l transformi in ceva ce nu este, nu faci decat sa-l indepartezi.

Nu presupune ca iti poate citi gandurile
Daca ti s-a intamplat sa fii dezamagita ca nu ti-a cumparat cadoul pe care ti l-ai dorit sau ca nu ati mancat la restaurantul la care iti doreai, dar nu i-ai spus in prealabil ce vrei, nu e vina lui. Inceteaza sa crezi ca iubitul tau e un magician care iti poate citit gandurile, doar ca nu vrea sa le puna in aplicare. Cea mai sanatoasa cale e sa comunici: spune-i deschis ce-ti doresti si vei vedea ca se va stradui sa te faca fericita.

Nu fi isterica
N-ai primit locurile pe care le voiai la cinematograf, ti s-a rupt un toc, ai pierdut un cercel? Orice neplacere ai avea, incearca sa ramai calma si sa nu urli la iubitul tau, varsandu-ti nervii pe el. Barbatii reactioneaza extrem de prost la crizele feminine si risti sa te trezesti singura.

Nu-l minti
Chiar daca crezi ca e o minciuna nevinovata, menita sa-i protejeze sentimentele, gandeste-te ca, vorba proverbului, minciuna are picioare scurte. Daca nu iti place ceva, daca nu ii impartasesti parerile in legatura cu un anumit subiect sau daca ai facut ceva ce stii ca nu ii place, cel mai bine ar fi sa recunosti cinstit. Gandeste-te cum te-ai simti tu daca ai afla ca el ti-a ascuns ceva.

Fii intelegatoare
Daca iti spune ca urmeaza o perioada aglomerata pentru el, in care nu are timp sa va vedeti la fel de des ca de obicei sau ca trece prin niste momente dificile, nu-i scoate ochii ca nu te suna la fel de des cum te-a obisnuit sau ca nu te scoate in oras. Daca ii esti alaturi si il asiguri de dragostea si intelegerea ta, un astfel de moment dificil in viata lui se poate transforma intr-un beneficiu imens pentru relatia voastra si el te va aprecia mai mult.

Vizualizări: 1100

Comentează