..

Cinci modalități de a-ți reînventa look-ul

Cinci modalități de a-ți reînventa look-ul

In viata fiecarei femei sau fete vine o zi in care se uita in oglinda si isi da seama ca s-a plictisit …de ea insasi. Ei bine, nu e tocmai o drama deorece toate trecem prin astfel de momente si daca te-ai decis sa iei o noua atitudine si sa te reinventezi, iti oferim cinci idei prin care look-ul tau se poate transforma radical, fara sa investesti in asta o avere, scrie perfecte.ro.

1. Bretonul. Este foarte in voga acum, deci il poti incerca si tu. Este o schimbare foarte mare, desi, practic, poti sa nu schimbi nimic altceva la fosta ta tunsoare. Pentru intretinerea bretonului nu ai nevoie decat de o perie si un feon si iti trebuie fix doua minute care sa il asezi exact cum vrei tu.

2. Incearca roscatul. Se spune ca roscatele se distreaza mai bine, asa ca ai putea sa incerci si tu o nuanta care sa se potriveasca tenului tau. Consulta-te cu o coafeza sau un stilist inainte sa te vopsesti, deoarece nuantele de roscat nu sunt potrivite oricui, asa ca e bine sa analizezi atent problema.

3. O schimbare in machiaj. Folosesti mereu creion de ochi negru ? Ei bine, acum e cazul sa faci o schimbare. Pentru ca e primavara, pentru ca vine luna florilor si pentru ca e soare, e timpul sa adaugi putina culoare si in trusa ta de machiaj. Opteaza pentru un creion de ochi mov si vei vedea cat de multe poate schimba o culoare.

4. Schimba-ti parfumul. Parfumul face parte din viata noastra mai mult decat am crede si desi toate ne dorim sa avem un parfum pe care ceilalti sa il asocieze persoanei noastre, din cand in cand e cazul sa mai facem o schimbare. Vezi ce a aparut nou pe piata sau mergi la un atelier unde iti poti crea propriul parfum. Toate ne schimbam, asa ca si parfumul trebuie sa se schimbe.

5. Un ruj rosu. Indraznet si plin de mesaje feminine, rujul rosu nu ar trebui sa lipseasca din trusa de machiaj a niciunei femei. Daca nu ai mai purtat niciodata un ruj rosu, incearca diferite nuante, pana o vei gasi pe cea de care te vei indragosti iremediabil.

Desi nu par niste lucruri extraordinar de vizibile, aceste mici detalii pe care ti le-am recomandat iti pot schimba cu adevarat look-ul si mai cu seama atitudinea.

Vizualizări: 525

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios