Tu ştii cum să te îmbraci ca să pari mai slabă?

Tu ştii cum să te îmbraci ca să pari mai slabă?

Vestimentaţia spune foarte multe despre felul de a fi al unei persoane. De asemenea, ea are un rol important în crearea acelei înfăţişări aproape perfecte, după care multe femei tânjesc.

Chiar dacă eşti plinuţă, nu trebuie să fii complexată de acest lucru şi cu atât mai puţin să o arăţi. Potrivit clickpentrufemei.ro, cu ajutorul unor mici trucuri vestimentare şi cu atitudinea potrivită vei reuşi să te faci remarcată în orice situaţie.

„Joacă-te” cu bijuteriile

Accesoriile sunt extrem de importante, deoarece au rolul de a completa look-ul. Şi dacă optezi pentru cele potrivite, vei reuşi să atragi atenţia asupra acelor părţi ale corpului de care eşti mândră. Aşadar, dacă vrei să pui accentul pe bustul tău, optează pentru colierele şi mărgelele care depăseşc doar cu puţin linia de sub bust.

Asortează culoarea pielii cu cea a pantofilor

Pentru a avea o siluetă feminină şi atractivă este important să asortezi culoarea pielii tale cu cea a pantofilor. Astfel, vei crea senzaţia că eşti mai înaltă, decât în realitate.

Optează pentru o singură culoare

Pentru un efect de alungire, optează pentru piese vestimentare de o singură culoare. Şi cum prea bine ştii, cele mai potrivite culori sunt cele neutre, închise. Dar nu, nu este vorba despre negru. Poţi opta pentru albastru închis, verde, maro sau orice altă culoarea puţin mai sobră. Astfel, vei părea mai înaltă şi mai slabă.

Poartă jachete drepte

Dacă vrei să pari mai slabă, alege o jachetă dreaptă, cât mai simplă, pe care să o porţi în combinaţie cu o pereche de blugi skinny sau drepţi. În cazul în care jacheta nu este cea potrivită, nu vei obţine acel efect de alungire a corpului. Aşadar, mare atenţie atunci când îţi alegi piesele vestimentare.