Are 78 de ani, dar TRAGE CU PISTOLUL mai bine ca un tânăr. Povestea UIMITOARE a celei mai în vârstă trăgătoare profesionistă din lume

Are 78 de ani, dar TRAGE CU PISTOLUL mai bine ca un tânăr. Povestea UIMITOARE a celei mai în vârstă trăgătoare profesionistă din lume

Cel mai în vârstă trăgător profesionist cunoscut este o femeie de 78 de ani. Aceasta a câştigat numeroase concursuri, în timp ce îşi creşte copiii şi nepoţii numeroşi.

Chandro Tomar, originară din India, are 78 de ani, dar trage la fel de bine cu pistolul ca o persoană tânără, relatează dailymail.co.uk.

Ea a câştigat peste 25 de campionate naţionale în India, în tot acest timp având grijă de cei 6 copii şi 16 nepoţi pe care îi are.

„Voiam să fac ceva folositor cu viaţa mea şi să le arăt oamenilor de ce sunt în stare”, a declarat femeia. „Am fost atrasă de asta din momentul în care am tras prima dată cu pistolul. Acum le-am arătat tuturor că nu există dezavantaje pentru cei de vârsta mea. Dacă eşti motivat, poţi face orice” , a mai precizat Chandro Tomar, citată de mediafax.ro.

Bătrâna a tras prima dată cu pistolul în urmă cu zece ani, când şi-a dus nepoata la un asemenea club. „În timp ce îmi aşteptam nepoata, am decis să încerc. Antrenorul s-a uitat la mine şi a fost uimit. Mi-a spus să revin la club şi aşa am făcut. La început doar îmi susţineam nepoata, dar mi-a plăcut atât de mult încât a devenit o pasiune şi am mers la club în fiecare săptămână”, a povestit femeia.

„Am fost surprins când am văzut un pensionar în grupul nostru, dar s-a descurcat foarte bine. A devenit atât de bună încât unele persoane au renunţat să mai vină la club pentru a nu fi umiliţi de o femeie în vârstă”, a mărturisit antrenorul clubului, Farooq Pathan.

Cel mai mare fan al bătrânei este fiica ei Seema, de asemenea trăgător profesionist. „Este incredibilă. Dacă ea poate să facă aşa ceva, atunci cu toţii putem. Ne-a arătat că totul este posibil. Numeroase persoane şi-au schimbat viaţa datorită ei. Mulţi membri ai clubului şi-au găsit slujbe în armată sau în poliţie fiind încurajaţi de ea” , a susţinut Seema.