Nona Marian: „Soţul meu mănâncă doar din mâna mea!”

Nona Marian: „Soţul meu mănâncă doar din mâna mea!”

Iurie Ciocan, Preşedintele Comisiei Electorale Centrale, a avut o condiţie atunci când s-a căsătorit cu Nona Marian. Acesta i-a spus interpretei că va mânca bucate preparate doar de ea, iar de bucătăreasă nu vrea să audă. Zis şi făcut. De şapte ani, de când şi-au oficializat relaţia, în bucătăria familiei Ciocan şefă este Nona Marian. O dată pe săptămână, menajera o ajută pe cântăreaţă să facă curăţenie generală, iar de bucătărie Nona nu-i permite să se atingă.

„Am grijă să fie cald, linişte şi să miroase apetisant. Niciodată nu voi apela la o femeie care să-i gătească soţului meu şi copiilor. Aceasta a fost dorinţa bărbatului meu. Dădaca sau menajera nu au voie să se atingă de bucătărie. Este obişnuit să mănânce doar din mâna soţiei, e o tradiţie de familie. Îi place orice-aş găti, cu excepţia plăcintelor cu vişină”, a declarat Nona Marian într-un interviu pentru unica.md.
Interpreta îşi doreşte să se lanseze în afaceri şi asta deoarece „întotdeauna a simţit că are capacităţi manageriale”. Nonei Marian i-ar plăcea să-şi deschidă un restaurant, care să-i aducă un venit financiar, dar şi satisfacţie, pentru că ar cânta pentru prietenii săi.
L.N.
Foto:Unica.md