„Hai, toată lumea jos acum! Am câştigat la loterie!” Fabuloasa poveste a şoferului de autobuz într-o secundă mai bogat cu peste 3 milioane de euro!

„Hai, toată lumea jos acum! Am câştigat la loterie!” Fabuloasa poveste a şoferului de autobuz într-o secundă mai bogat cu peste 3 milioane de euro!

Şoferul de autobuz era în plină cursă atunci când a fost anunţat că el şi colegii săi au câştigat peste 45 de milioane de Euro la loterie. A oprit autobuzul şi a dat pe toată lumea jos, chiuind, informează libertatea.ro.

Este unul din cei 12 lucrători de la depoul Stagecoach din Corby, Northamptonshire, care au jucat împreună la Loteria EuroMillions. Şi care au înşfăcat marele pot care este de peste 45 de milioane de euro.

Tot oraşul vorbeşte despre cei 12 angajaţi ai depoului care au dat lovitura: fiecare dintre cei 12 se alege cu peste 3,5 milioane de euro.

Pe reţelele de socializare, toată lumea zbârnâia: „12 şoferi de autobuz din Corby au dat lovitura la Euromillions, tot oraşul numai despre asta vorbeşte.. Încercaţi să mergeţi cu autobuzul azi prin Corby lol (sic)”, scria un localnic pe Twitter, iar altul comenta „Aşadar, iată cum, dintr-o lovitură, nişte milioane bune intră deodată în economia locală, câţiva oameni sunt în culmea fericirii şi iată cum, mai mult ca sigur, se eliberează nişte slujbe de şoferi de autobuz”

Asta în vreme ce un coleg de-al norocoşilor care au câştigat la Loteria EuroMillions declara pentru The Sun: „N-o să prindeţi pe niciunul dintre ei la serviciu azi, asta e clar. Chiar sunt curios daca vor mai veni vreodată la depou!”