Intră AICI şi vezi de ce Igor Cuciuc a fiert două butoaie cu vin

Intră AICI şi vezi de ce Igor Cuciuc a fiert două butoaie cu vin

Igor Cuciuc a adunat toată lumea din satul natal, a fiert două butoaie cu vin şi a dat un concert gratuit. Toate astea de dragul filmărilor noului său videoclip la piesa „Sărbătoarea-i mare”. Deşi clipul încă nu este gata, Igor Cuciuc deja şi-l laudă.

“Ideea este următoarea: revenit în sat, dintr-o lungă călătorie, am fost profund dezamăgit de situaţia jalnică în care am găsit satul şi mi-am propus imediat să organizez un concert la Club pentru a trezi în oameni pofta de viaţă”, declară interpretul. Mai mult, artistul precizează că a adunat foarte uşor oamenii din sat, fiindcă e o persoană de încredere printre moldoveni.
Mesajul social al videoclipului este de a renaşte viaţa culturală din mediul rural, de a stimula imaginaţia şi a le da speranţe oamenilor din sat pentru a-şi trăi viaţa mai activ. “Cu părere de rău, o bună parte din edificiile culturale în care se petreceau toate evenimentele culturale din sat au fost demolate sau se află într-o stare deplorabilă”, ne-a comunicat Igor Cuciuc.
În videoclipul piesei “Sărbătoarea-i mare” veţi descoperi personaje din alte cântece personale, devenite deja celebre aşa cum este “Nea Costică”, “Nea Vasile” şi mulţi alţii.
Igor Cuciuc mărturiseşte că pentru acest videoclip a scos mai mulţi bani din buzunar decât pentru cele anterioare şi abia aşteaptă să fie lansat.
D.P.