..

Fii originală! 5 feluri prin care poţi să-i spui că-l iubeşti

Fii originală! 5 feluri prin care poţi să-i spui că-l iubeşti

Va spuneti ca va iubiti de 5 ori pe zi, dar gesturile ar fi mult mai convingatoare, nu-i asa? Perfecte.ro iti da cateva idei pentru a transmite in mod original faptul ca il iubesti

O zi pentru el. Transforma o zi obisnuita intr-o zi speciala pentru el. Programeaza activitati care ii fac lui placere si arata-i astfel ce important este pentru tine ca el sa fie fericit. Un film de actiune la cinema, un masaj de relaxare pentru spate si un meci de fotbal la televizor? Tu stii mai bine cum i-ar face placere iubitului tau sa iti petreaca ziua.

Organizeaza-i de ziua lui o petrecere surpriza. Invita in secret toti prietenii lui, alege un loc, o data si ai mare grija sa nu se prinda ca i se pregateste ceva. Reactia lui va merita tot efrotul. Si ii va arata, fara cuvinte de prisos, ca il iubesti foarte mult.

Poarta intotdeauna bijuteriile primite de la el. Cu siguranta, el a pus suflet in alegerea cadourilor pentru tine, asa ca faptul ca le porti ii va arata ca apreciezi asta.

Fii atenta la limbajul non-verbal. Chiar daca nu ii spui “te iubesc”, sunt gesturi care transmit acelasi mesaj. Sa il atingi in timp ce vorbeste, sa iti plimbi mana prin parul lui, sa ii faci un masaj la umeri si sa il iei prin surprindere cu un sarut, aceastea sunt declaratii mult mai clare.

Planuieste o vacanta pentru voi doi. Un weekend in care sa fiti singuri este cel mai romantic cadou pe care i-l poti oferi. Cu siguranta va veti cunoaste mai bine si relatia voastra va evolua dupa aceasta experienta.

Vizualizări: 807

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios