Fostul soţ al Getei Burlacu şi-a pus pirostriile

Fostul soţ al Getei Burlacu şi-a pus pirostriile

Dorel Burlacu şi-a luat adio de la burlăcie pentru a doua oară. Fostul soț al Getei Burlacu a promis repetat ofiţerului stării civile să iubească până moartea îl va despărţi de noua iubită.

Dorel Burlacu a spart tăcerea în plină săptămână de post. Acesta a anunţat oficial pentru emisiunea „Paparazzi” de la Jurnal TV, că nu mai este burlac. “Sunt foarte fericit acum, iar asta nu înseamnă că înainte nu eram fericit, doar că am aşteptat foarte mult această zi să o întâlnesc împreună cu soţia, rudele, prietenii şi copii”, a declarat proaspătul mire.
Cu aleasa inimii sale s-au cunoscut acum şase ani. Fana formaţiei Trigon este profesoară de limbă şi literatură rusă, cu soţul însă, se înţeleg pe limba dragostei. La întrebarea celor de la Paparazzi dacă nu este o superstiţie să facă nunta în post, membrul formaţiei Trigon a răspuns că pentru a face lucruri frumoase nu există post. În loc de buchete cu flori, mirii au avut parte de multe jucării de pluş, care după nuntă au fost donate unei case de copii.
Evenimentul s-a desfășurat într-un local de lux unde s-au adunat cele mai apropiate persoane.

D.P.

sursa foto : unimedia.md