Katy Perry, ofertă de milioane de euro

Katy Perry, ofertă de milioane de euro

Celebra cântăreață americană Katy Perry a primit o ofertă de peste două milioane de euro pentru a publica o carte care să conțină dezvăluiri despre relația sa cu actorul britanic Russell Brand, dar şi despre divorţul de acesta, relatează presa internațională.

Se pare că trei publicații se luptă pentru a obține un contract cu artista, în vârstă de 27 de ani, dorind ca prin intermediul acestei cărți să fie făcută publică și versiunea ei asupra întregii povești.

Despărțirea celor doi râmâne învăluită în mister având în vedere că, de când Russell Brand a depus actele de divorț, niciunul dintre ei nu a făcut o declarație cu privire la motivul separării.

“Când lucrurile mergeau bine între ei, Katy vorbea încontinuu despre el. De când s-au despărțit, însă, niciunul dintre ei nu a zis nimic, asta face ca prețul să rămână ridicat”, au declarat surse citate de presa internațională.

Russell Brand, în vârstă de 36 de ani, și artista americană s-au despărțit în decembrie, la doar 14 luni de la căsătorie, învocând “diferențe ireconciliabile”.
NewsIn.ro

Vizualizări: 703

Comentează