Ce faci dacă ai fost respinsă de băiatul visurilor tale?

Ce faci dacă ai fost respinsă de băiatul visurilor tale?

In viata, nu totul este roz si lucrurile nu sunt mereu asa cum ne-am dori. Dar, acesta nu este un motiv de disperare. Mai degraba, este o ocazie sa recunosti ca orice experienta, buna sau rea, te ajuta sa te maturizezi emotional, scrie perfecte.ro

Nu cred ca exista fata care sa nu fi fost refuzata de un baiat de care s-a indragostit, dar ale carui sentimente nu au fost reciproce. Asadar, am alcatuit un set de idei care sa te ajute sa iti pui in ordine prioritatile dupa ce ai fost refuzata de una dintre cele mai importante persoane din viata ta.

Fii pozitiva si priveste in sufletul tau. Chiar daca baiatul de care te-ai indragostit te-a refuzat si nu i-a pasat de sentimentele tale, nu te panica. Gandeste-te ca el pierde oportunitatea de a cunoaste o persoana deosebita si frumoasa pe interior si cand va realiza acest lucru, va regreta din plin. Apoi, cu siguranta, tipul nu te merita si nu te apreciaza deloc. Refuzul este o experienta urata, dar care te ajuta sa te maturizezi emotional si sa inveti sa privesti lucrurile in ansamblu.

Nu deveni o persoana acra si pesimista! Cu toate ca tocmai ai fost respinsa de un baiat pe care il credeai super, nu reactiona agresiv din punct de vedere verbal. Daca vorbesti urat despre el, nu rezolvi nimic, insa, ulterior, te vei simti josnic si te vei invinovati de situatia creata. Incearca sa treci peste acest moment cu capul sus: evita baiatul respectiv, daca este in clasa cu tine, concentreaza-te pe hobby-uri si pe studiu pentru o perioada si vei uita de cele intamplate rapid.

Ocupa-ti timpul cu alte activitati: iesi cu prietenele in oras, stai cu familia sau citeste cartile preferate. Important este sa nu te gandesti in permanenta la ce ti s-a intamplat, pentru ca nu este un capat de tara. Peste cateva saptamani, vei realiza ca aceasta experienta te-a ajutat sa cresti si sa iti dai seama ca meriti o persoana mult mai buna langa tine. Plus ca, la al doilea refuz, vei stii cum sa reactionezi fara probleme.