Află AICI cu cine seamănă nepoţelul Anei Barbu!

Află AICI cu cine seamănă nepoţelul Anei Barbu!

De când a devenit bunică pentru a doua oară, Ana Barbu se simte împlinită. Fiica sa cea mică, Irina, i-a dăruit o nepoţică – Ariel (3 anişori), iar Natalia, un nepoţel – Victor-Cristian (2 luni). Pe 26 februarie, Natalia şi Tony Sota l-au creştinat pe micuţ. Bunicii Vasile şi Ana Barbu au plecat în Bucureşti cu bagajele pline de cadouri atât pentru nepoţel, cât şi pentru părinţii acestuia. Ana Barbu ne-a mărturisit că Victoraş a moştenit de la tatăl său gropița din bărbie, iar de la mama sa – ochișorii.

Botezul a avut loc într-un cerc restrâns de prieteni, într-un local libanez din Bucureşti. Naşii bebeluşului au fost prieteni apropiaţi ai cuplului Barbu-Sota, naşii lor de cununie Edi şi Luminiţa.

Fără cumetri

„A fost un botez frumos, conform obiceiurilor. Nimic ieşit din comun. Au fost prezenţi doar câţiva prieteni şi familia. Nu ştiu cu cine seamănă exact nepoţelul meu, noi zicem că a moştenit trăsături de la ambii părinţi”, ne-a declarat Ana Barbu, precizând că Natalia şi Tony Sota îşi dezmiardă odoraşul Victoraş-îngeraş.
La cumetrie n-a fost prezentă sora mai mică a Nataliei, Irina, deoarece aceasta se află în America, acolo unde este stabilită cu traiul de mai bine de şase ani şi unde în prezent face un masterat. Totuşi, cele două surori discută în fiecare zi pe internet.
Ana Barbu va pleca din nou la Bucureşti în a doua jumătate a lunii martie. „Nu pot sta departe de nepoţelul. Când sunt cu el îi cânt piesele care ne vin în gând, nu neapărat de leagăn. Victoraş este un copil atât de dulce, cuminte, că noi ne topim după el. Când vin de la Natalia şi Tony, mă simt liniştită şi împăcată. Aici am un program alert de muncă şi sunt mai tot timpul agitată”, ne mai spune Ana Barbu.
Natalia Barbu a devenit mămică pe 24 decembrie. Victor-Cristian s-a născut de 2,7 kilograme şi 52 de centimetri.*
L.N.

Vizualizări: 3687

3 Comentarii

  • Nume
    6 martie 2012 | Permalink |

    vrem poze cu victoraaaas!

  • Nume
    6 martie 2012 | Permalink |

    a mostenit de la mama lui si de la bunica din Basarabia exact ce trebuia: ochii. ele au ochi foarte frumosi si expresivi. foarte!

  • Jannete
    6 martie 2012 | Permalink |

    sa fie sanatosel si sa va aduca bucurii!

Comentează