Producătorul Oliei Tira aşteaptă scuze publice de la Tania Cerga!

Producătorul Oliei Tira aşteaptă scuze publice de la Tania Cerga!

După ce a ieşit din cursa Eurovision, Serghei Orlov, producătorul Oliei Tira şi a băieţilor de la SunStroke Project, s-a supărat pe Tania Cerga deoarece aceasta s-a luat după ceilalţi membri ai juriului şi a subestimat piesa „Superman”. Producătorul este convins că Tania Cerga le-a dat note joase Oliei Tira şi membrilor de la SunStroke Project şi aşteaptă ca interpreta să-şi ceară scuze public.

Se pare însă că Tania Cerga nu se grăbeşte să-i îndeplinească dorinţa lui Serghei Orlov, refuzând să răspundă şi la telefon. Acest pas o poate costa mult pe interpretă, ţinând cont de faptul că Serghei Orlov mai e şi producătorul „Alex Calancea Band&Friends”. Tot el a fost cel care a propus-o pe Tania Cerga în acest proiect.

„Deocamdată nimeni nu şi-a cerut iertare. Pur şi simplu nu înţeleg anumite acţiuni, iar această situaţie o vom clarifica singuri. Deocamdată sunt producătorul acestui proiect, ceea ce se va întâmpla în continuare îl priveşte şi pe Alex Calancea”, a declarat Serghei Orlov pentru „Paparazzi” de la JurnalTV.
L.N.

Vizualizări: 3351