Fuego s-a pus singur într-o situaţie penibilă!

Cântăreţul Paul Surugiu, cunoscut drept Fuego, nu este cunoscut pentru scandaluri sau apariţii mondene, însă există cazuri în care le „comite” atât de tare, încât nu poate scăpa de gura „cârcotaşilor”, scrie libertatea.ro.

  • Fuego s-a pus singur într-o situaţie penibilă! Iată de ce au făcut mişto Dani şi Răzvan de el!

razvan si dani

Aşa s-a întâmplat şi în această dimineaţă, când Fuego a fost ţinta glumelor matinalilor Răzvan şi Dani. Motivul „miştourilor” a fost tocmai o fotografie postată de interpret pe Facebook, în care acesta apare călărind o motocicletă puternică.

Numai că ceea ce l-a dat de gol că nu este proprietarul ei şi că nu s-a urcat pe ea pentru o tură, ci pentru o poză, a fost un amănunt „insignifiant”: încălţămintea. Pentru un pasionat al motoarelor, pantofii de lac nu există ca şi echipament pentru a urca pe motocicletă.

„Pantofi de lac s-au mai văzut, dar nu pe genul ăsta de motor, care este unul de care nu-şi iau maneliştii de Dorobanţi”, a încercat Dani să „desluşească” fotografia.

„Apoi, nu poţi să conduci motocicleta cu o mână pe rezervor”, a mai fost amănuntul care nu i-a scăpat ochiului vigilent al lui Dani, cunoscut de altfel ca un iubitor al motoarelor puternice.

În încheiere, sfatul lui prietenesc a fost „Măi, băieţel, dă-te jos de pe motocicletă”, pentru că „pe acel cap frumos este păcat să pui o cască. Nu poţi să-ţi baţi joc de o minune a naturii”, mai ales că „miliardele şi miliardele de fani”, după spusele lui Bendeac, care îl parodiază în show-urile lui, s-ar uita apoi cruciş.