Maria Sarabaş: „Trei luni am stat fără gaz, am îngheţat rău de tot!”

Maria Sarabaş: „Trei luni am stat fără gaz, am îngheţat rău de tot!”

Când şi-a văzut realizată marea dorinţă, aceea de a se muta în casă nouă, îndrăgita artistă credea că poate răsufla uşurată. Dar n-a fost să fie. Pentru ca noua sa locuinţă să fie conectată la conducta de gaz, Maria Sarabaş a trebuit să bată calea până la biroul inginerului-şef al „Chişinău-Gaz” vreme de trei luni.

Este ştiut faptul cât i-i de greu cetăţeanului din R. Moldova să răzbată în biroul celor aflaţi la cârma companiilor de stat pentru a-şi expune păsul. Recent, în această situaţie s-a pomenit şi interpreta de muzică populară, Maria Sarabaş. În septembrie 2011, domnia sa a trecut în casă nouă, iar ca să se conecteze la conducta de gaz a trebuit să îngheţe în casă mai bine de trei luni. „E o epopee întreagă. Aşa e sistemul la noi în ţară. Ca să te conectezi la conducta de gaz, trebuie să alergi la greu prin birourile funcţionarilor de la „Chişinău-Gaz”. Să ştiţi că nu e atât de simplu să răzbați în biroul inginerului-şef, trebuie să ai mari pile! Când m-a ajuns cuţitul la os, am apelat şi eu la pile, căci era frig în casă. După vreo două luni cât am îngheţat rău de tot, nu mai vroiam nimic”, ne-a declarat Maria Sarabaş.
În prima jumătate a lunii decembrie 2011, casa artistei a fost conectată la conducta de gaz, iar ea a putut merge liniştită în Portugalia, unde urma să susţină mai multe spectacole. Artista a rămas încântată de ospitalitatea Ambasadorului R. Moldova în Portugalia, Valeriu Turea, dar şi a moldovenilor noştri care muncesc în Republica Portugheză. „Am avut un turneu foarte frumos, ca o poveste, nici nu mi-m putut imagina că pot să petrec atât de frumos Crăciunul pe stil nou, fie şi departe de casă”, precizează Maria Sarabaş.*
L.N.

Vizualizări: 1852

2 Comentarii

  • Nume
    18 ianuarie 2012 | Permalink |

    asa-i la noi – pana nu dai mita, nu se rezolva nimic.

  • eu_nu_votez_primarul_rosu!
    18 ianuarie 2012 | Permalink |

    schimbarea sa va fie cu noroc, doamna Sarabas!

Comentează