Fetelor, păzea! Ionel Istrati revine să frângă inimi – VIDEO

Fetelor, păzea! Ionel Istrati revine să frângă inimi – VIDEO

După ce a cucerit inimile a sute de fete, una din ele recurând şi la gesturi extreme, scriindu-şi pe mână până la sânge numele cântăreţului, Ionel Istrati vrea să dea din nou lovitura cu o baladă de dragoste.

După ce a lansat piesa „Люблю тебя” şi s-a bucurat de un adevărat succes, Ionel Istrati nu se vrea într-un con de umbră şi munceşte intens la o nouă piesă. Tânărul interpret va scoate în curând o baladă care se va numi „Te caut”. Versurile sunt scrise de cântăreţ, muzica îi aparţine lui Alex Belenki, iar de mix şi master se ocupă ocupă Alexandru Braşoveanu. Ionel Istrati pregăteşte şi un videoclip pentru noua melodie, despre ne-a spus că nu vrea să ofere niciun detaliu. „La sigur o să vă surprind şi de această dată. Dar până atunci, vă las în suspans”, ne spune interpretul.
Până atunci, „apropo” vi-l prezintă pe cel mai înflăcărat fan al lui Ionel Istrati. Acesta a postat pe Youtube o înregistrare video prin intermediul căreia tinde să demonstreze că şi el poate să cucerească inimile fetelor, cântând melodia „Люблю тебя”.

L.N.