O moldoveancă, vedetă în clipul unui interpret din Azerbaidjan

O moldoveancă, vedetă în clipul unui interpret din Azerbaidjan

Tânăra interpretă a ieşit în evidenţă la Campionatul European de kick-boxing din Baku, unde a fost invitată să susţină un recital. Imediat după show i s-a propus să fie eroina principală în videoclipul unui interpret din Baku.

Sanda Marta a filmat şi pentru Snails

Prezent la eveniment, interpretul Elcin Huseynov a remarcat-o imediat pe frumoasa blondă, drept pentru care a cooptat-o în noul său videoclip. Filmările au durat doar o zi, pe malul Mării Caspice.
Sanda a petrecut o lună de neuitat în Azerbaidjan şi a rămas fascinată de acest popor. “Azerii sunt primitori şi darnici. Am avut o experienţă foarte frumoasă”, mărturiseşte Sanda.
După realizarea videoclipului, Elcin şi Sanda au fost invitaţi la un post de televiziune naţională din Azerbaidjan, moment în care interpretul şi-a manifestat dorinţa de a mai colabora cu moldoveanca noastră.
A anunţat concursul “Paşapoartele albastre” deschis
Recent, Sanda Marta a mai avut parte de o experienţă interesantă. Ea s-a filmat în spotul publicitar al trupei Snails, unde prezintă un mini-ghid prin care anunţă condiţiile concursului într-un mod haios. “Nu mă mai filmasem în astfel de clipuri, însă recunosc că a fost nostim. În timpul filmărilor nu mă puteam abţine: de fiecare dată când citeam textul, pufneam în râs”, mărturiseşte interpreta.
Viorel Mardare a realizat scenariul şi regia, iar clipul n-a fost montat, a fost lăsat aşa cum era filmat, pentru a fi mai comic şi autentic.
Trupa Snails va face un videoclip la piesa “Paşapoartele albastre”, clipul fiind realizat din filmuleţele trimise de moldovenii aflaţi peste hotare.
D.P