Laudă-ți satul și poți câștiga 500 de euro

Laudă-ți satul și poți câștiga 500 de euro

Asociaţia Centrul de Studii pentru Resurse Româneşti a lansat concursul de articole publicate în mediul virtual “Cel mai cel sat din Basarabia”. Asociația doreşte să aducă pe internet cât mai multe informaţii despre satele din Republica Moldova.

Concursul se desfăşoară în cadrul campaniei “365 de zile pentru Basarabia” și este destinat bloggerilor din România sau Republica Moldova, care scriu minim un articol despre un sat din Republica Moldova. Câștigătorul va putea beneficia de un premiu de 500 de euro. Premiul acestui concurs este asigurat de Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

Perioada de desfăşurare a concursului: 27 iulie – 27 august, iar la 31 august va fi anunţat câştigătorul. Juriul va avea următoarea componență: Eugen Luchianiuc (Chişinău), Ovidiu Eftimie (Braşov) şi Mitoş Micleuşanu (Bucureşti). Fiecare membru al juriului va da o notă de la 1 la 10 fiecărui blog înscris în concurs, iar în caz de egalitate pentru primul loc, paginile respective de blog vor fi jurizate a doua oară.
arena.md