Comentarii la: Intră AICI şi spune-ţi părerea despre Nata Albot! /2011/07/07/intra-aici-si-spune-ti-parerea-despre-nata-albot/ Primul tabloid din Moldova Mon, 20 Feb 2012 16:05:07 +0000 hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.0.4 De către: Lilian /2011/07/07/intra-aici-si-spune-ti-parerea-despre-nata-albot/comment-page-2/#comment-42726 Lilian Fri, 22 Jul 2011 12:09:03 +0000 /?p=82605#comment-42726 Este foarte greu sa gandesti altfel in Moldova, dar Nata reuseste. Doamne ajuta si sper mai multe femei din MOLDOVA sa gindeasca altfel. Doar ginduri bune! Este foarte greu sa gandesti altfel in Moldova, dar Nata reuseste. Doamne ajuta si sper mai multe femei din MOLDOVA sa gindeasca altfel. Doar ginduri bune!

]]>
De către: Nume /2011/07/07/intra-aici-si-spune-ti-parerea-despre-nata-albot/comment-page-2/#comment-42654 Nume Thu, 21 Jul 2011 14:32:34 +0000 /?p=82605#comment-42654 De doua saptamini doar Nata Albot. Poate ne spunem parerea si despre altii... De doua saptamini doar Nata Albot. Poate ne spunem parerea si despre altii…

]]>
De către: oxana /2011/07/07/intra-aici-si-spune-ti-parerea-despre-nata-albot/comment-page-2/#comment-42644 oxana Thu, 21 Jul 2011 12:33:39 +0000 /?p=82605#comment-42644 este atat de evident ca de rau scriu doar acei care o cunosc personal si poate in viata de zi cu zi se declara mari prieteni....cred ca aici li s-a dat shansa sa se descarce...i-o fi lipsit nata de careva atentie...moldoveanul e moldovean....cand i se cere sa se dea cu parerea incepe cu....e urata, e frumoasa, se imbrca bine, rau...doamneeeee...lumeeeeeeeeee....ma intreb oare cum se simte nata cand citeste atatea comentarii despre copilul ei...rusine sa le fie celor care aduc vba, inclusiv mie...nata, dpdv profesional esti unica si cea mai buna de la noi, necontestabil, in rest, esti om....multa bafta si inspiratie si pofighism vizavi de parerile noastre.... este atat de evident ca de rau scriu doar acei care o cunosc personal si poate in viata de zi cu zi se declara mari prieteni….cred ca aici li s-a dat shansa sa se descarce…i-o fi lipsit nata de careva atentie…moldoveanul e moldovean….cand i se cere sa se dea cu parerea incepe cu….e urata, e frumoasa, se imbrca bine, rau…doamneeeee…lumeeeeeeeeee….ma intreb oare cum se simte nata cand citeste atatea comentarii despre copilul ei…rusine sa le fie celor care aduc vba, inclusiv mie…nata, dpdv profesional esti unica si cea mai buna de la noi, necontestabil, in rest, esti om….multa bafta si inspiratie si pofighism vizavi de parerile noastre….

]]>
De către: tani /2011/07/07/intra-aici-si-spune-ti-parerea-despre-nata-albot/comment-page-2/#comment-42633 tani Thu, 21 Jul 2011 11:14:11 +0000 /?p=82605#comment-42633 DE 3 ORI FEMEIE!!! DE 3 ORI FEMEIE!!!

]]>
De către: EU /2011/07/07/intra-aici-si-spune-ti-parerea-despre-nata-albot/comment-page-1/#comment-42580 EU Wed, 20 Jul 2011 22:26:16 +0000 /?p=82605#comment-42580 Adevarat, proiectia publica difera de realitate. De ce oare o banuiesc de infatuare, vulgaritate, micime sufleteasca (isi face publicitate din orice, chiar si din moartea copilului ei), exibitionism exagerat (cand crezi ca AI, dar de fapt, NU AI ce arata), lipsa de bun simt si cultura generala...? Poate pt ca toata lumea se gudura pe linga ea, ii canta in struna, o plaseaza pe un piedestal...? Asa si nu am invatat sa deosebim esenta de poleiala. Dar nu-i nimic. Inca un pic si fenomenul NATA ALBOT o sa ne iasa pe ochi :) Inca putin si isi va da arama pe fata ... Nu e orb mai mare decat cel care nu vrea sa vada. Adevarat, proiectia publica difera de realitate. De ce oare o banuiesc de infatuare, vulgaritate, micime sufleteasca (isi face publicitate din orice, chiar si din moartea copilului ei), exibitionism exagerat (cand crezi ca AI, dar de fapt, NU AI ce arata), lipsa de bun simt si cultura generala…? Poate pt ca toata lumea se gudura pe linga ea, ii canta in struna, o plaseaza pe un piedestal…? Asa si nu am invatat sa deosebim esenta de poleiala. Dar nu-i nimic. Inca un pic si fenomenul NATA ALBOT o sa ne iasa pe ochi :) Inca putin si isi va da arama pe fata … Nu e orb mai mare decat cel care nu vrea sa vada.

]]>
De către: mia - la daniela si ilona /2011/07/07/intra-aici-si-spune-ti-parerea-despre-nata-albot/comment-page-1/#comment-42554 mia - la daniela si ilona Wed, 20 Jul 2011 13:36:39 +0000 /?p=82605#comment-42554 Iata ca eu nu cred ca Nata e bagacioasa, cred ca voi sinteti lipicioase la tot ce se vorbeste de rau! mai puneti si sare pe foc! Nata, e bine ca ai forte pentru tot ce intereseaza publicul! Urmeaza-ti calea in continuare! Iata ca eu nu cred ca Nata e bagacioasa, cred ca voi sinteti lipicioase la tot ce se vorbeste de rau! mai puneti si sare pe foc!
Nata, e bine ca ai forte pentru tot ce intereseaza publicul! Urmeaza-ti calea in continuare!

]]>
De către: Ilona /2011/07/07/intra-aici-si-spune-ti-parerea-despre-nata-albot/comment-page-1/#comment-42544 Ilona Wed, 20 Jul 2011 11:20:28 +0000 /?p=82605#comment-42544 Pentru Daniela: bravo, bravo si iar bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ai fost cireasa de pe tort!!luati exemplu lume! Pentru Daniela: bravo, bravo si iar bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ai fost cireasa de pe tort!!luati exemplu lume!

]]>
De către: Daniela /2011/07/07/intra-aici-si-spune-ti-parerea-despre-nata-albot/comment-page-1/#comment-42517 Daniela Tue, 19 Jul 2011 21:35:00 +0000 /?p=82605#comment-42517 Foarte straniu. Apropomagazin a propus ca lumea sa-si spuna parerea despre Nata. Parerile sunt diferite. Parerile trebuie sa fie diferite. Nu putem gindi toti la fel. Nu putem simti toti la fel. Nu putem percepe toti in acelasi mod un lucru, un fenomen sau o persoana. Totusi, din moment ce apar si pareri negative, fanii, admiratorii sar cu chestii gen: invidie, birfiti, rai, prosti, etc. Nu, nu birfim- ne expunem parerea. Nu suntem invidiosi- sunt anumite lucruri, persoane care nu ne plac. Mi se pare normal ca un om sa nu placa tuturor. Asta insa nu inseamna ca cei carora nu le place sunt numaidecit prosti, invidiosi, etc. Cu riscul de a fi inclusa in aceeasi categorie, totusi o sa spun: mie tot NU-MI PLACE Nata Albot. Nu neg, femeia asta a obtinut multe, a suferit mult (e groaznic sa pierzi pe cineva apropiat, e o nesfirsita durere pierderea unui copil), insa e prea multa Nata Albot. E pestetot deja. Activa? Mai degraba bagacioasa. E dornica sa fie luata in seama, admirata, laudata, etc. Frumoasa? Nici pe departe. Insa acest lucru nu e un defect. Oricum, cu natura nu te pui. E ingrijita (ar fi straniu sa nu fie asa un om care e mereu in atentia tuturor), se imbraca bine, etc, dar nu e frumoasa. Deloc. Daca o alta femeie ar avea asa urechi clapauge, o gura cit o sura, ochii atit de apropiati, etc toata lumea ar spune ca e urita. Cu Nata nu e voie sa spui asa ceva, caci numaidecit sare cineva cu: prosti, invidiosi si tot pachetul. Ei, bine, eu afirm sus si tare- Nata e URITA. Dar fizicul nu e cel mai strasnic. suntem cum suntem, mostenim un anumit chip. Ceea ce nu-mi place cel mai mult la ea e ''bagacismul'' asta al ei. Oboseste deja. Foarte straniu. Apropomagazin a propus ca lumea sa-si spuna parerea despre Nata. Parerile sunt diferite. Parerile trebuie sa fie diferite. Nu putem gindi toti la fel. Nu putem simti toti la fel. Nu putem percepe toti in acelasi mod un lucru, un fenomen sau o persoana.
Totusi, din moment ce apar si pareri negative, fanii, admiratorii sar cu chestii gen: invidie, birfiti, rai, prosti, etc. Nu, nu birfim- ne expunem parerea. Nu suntem invidiosi- sunt anumite lucruri, persoane care nu ne plac. Mi se pare normal ca un om sa nu placa tuturor. Asta insa nu inseamna ca cei carora nu le place sunt numaidecit prosti, invidiosi, etc.
Cu riscul de a fi inclusa in aceeasi categorie, totusi o sa spun: mie tot NU-MI PLACE Nata Albot. Nu neg, femeia asta a obtinut multe, a suferit mult (e groaznic sa pierzi pe cineva apropiat, e o nesfirsita durere pierderea unui copil), insa e prea multa Nata Albot. E pestetot deja. Activa? Mai degraba bagacioasa. E dornica sa fie luata in seama, admirata, laudata, etc.
Frumoasa? Nici pe departe. Insa acest lucru nu e un defect. Oricum, cu natura nu te pui. E ingrijita (ar fi straniu sa nu fie asa un om care e mereu in atentia tuturor), se imbraca bine, etc, dar nu e frumoasa. Deloc. Daca o alta femeie ar avea asa urechi clapauge, o gura cit o sura, ochii atit de apropiati, etc toata lumea ar spune ca e urita. Cu Nata nu e voie sa spui asa ceva, caci numaidecit sare cineva cu: prosti, invidiosi si tot pachetul. Ei, bine, eu afirm sus si tare- Nata e URITA. Dar fizicul nu e cel mai strasnic. suntem cum suntem, mostenim un anumit chip. Ceea ce nu-mi place cel mai mult la ea e ”bagacismul” asta al ei. Oboseste deja.

]]>
De către: Tina /2011/07/07/intra-aici-si-spune-ti-parerea-despre-nata-albot/comment-page-1/#comment-42513 Tina Tue, 19 Jul 2011 18:52:17 +0000 /?p=82605#comment-42513 Este remarcabil tupeul acestei persoane de a se baga peste tot. Exibitionism? Frustrari din copilarie? Se prapadeste, saraca, daca nu apare o zi pe ecran. Ce ii lipseste? Cultura elementara. Cand altii stateau cu burta pe carte, rodeua dictionarele, fatuca asta nu mai ostenea sa se bataie peste tot numai sa fie bagata in seama. Si iaca, e chiar bagata fara osteneala. Daca i se nazare ca este o Mihaela Radulescu - degaba i se pare. Cerul si pamantul. Femeia aia nu numai ca e trasnet de frumoasa, dar este si o intelectuala desavarsita! Iar Nata ... uneori uita sa acorde subiectul cu predicatul. Si e atat de provinciala, doamne!. La carte, Natasha, la carte! Vulgul e la el acasa si de cand apari pe la Jurnal TV. Este remarcabil tupeul acestei persoane de a se baga peste tot. Exibitionism? Frustrari din copilarie? Se prapadeste, saraca, daca nu apare o zi pe ecran. Ce ii lipseste? Cultura elementara. Cand altii stateau cu burta pe carte, rodeua dictionarele, fatuca asta nu mai ostenea sa se bataie peste tot numai sa fie bagata in seama. Si iaca, e chiar bagata fara osteneala.
Daca i se nazare ca este o Mihaela Radulescu – degaba i se pare. Cerul si pamantul. Femeia aia nu numai ca e trasnet de frumoasa, dar este si o intelectuala desavarsita! Iar Nata … uneori uita sa acorde subiectul cu predicatul. Si e atat de provinciala, doamne!. La carte, Natasha, la carte!
Vulgul e la el acasa si de cand apari pe la Jurnal TV.

]]>
De către: Dina /2011/07/07/intra-aici-si-spune-ti-parerea-despre-nata-albot/comment-page-1/#comment-42509 Dina Tue, 19 Jul 2011 13:54:06 +0000 /?p=82605#comment-42509 Corect se spune mai sus ca este buna in domeniul de activitate al ei insa in viata de zi cu zi este mult prea infumurata..............sunt personalitati publice care sunt de o suta de ori mai bogati si mai vestiti dar sunt mai simpli si mai omanosi!!!!!!!!!! " BANII NU FAC OMUL DAR OMUL FACE BANII" p/t NATA Corect se spune mai sus ca este buna in domeniul de activitate al ei insa in viata de zi cu zi este mult prea infumurata…………..sunt personalitati publice care sunt de o suta de ori mai bogati si mai vestiti dar sunt mai simpli si mai omanosi!!!!!!!!!!
” BANII NU FAC OMUL DAR OMUL FACE BANII” p/t NATA

]]>