SCANDALOS! Valeriu Cornea, dat în judecată de o presupusă rudă a lui Mircea Snegur

SCANDALOS!  Valeriu Cornea, dat în judecată de o presupusă rudă a lui Mircea Snegur

Interpretul şlagărului „Dar eu continui să te iubesc”, a ajuns pe banca acuzaţilor. Valeriu Cornea este acuzat de Svetlana Snegur, directoarea proiectului „Popas muzical” al unei televiziuni autohtone, că i-ar fi furat 10 mii de lei, 1300 de euro şi 273 de lei româneşti.

Interpretul Valeriu Cornea şi Svetlana Snegur se cunosc de mai bine de trei ani. Prieteni fiind, cântăreţul mergea adesea în vizită la amica sa, până în ziua când aceasta l-a acuzat că i-ar fi furat banii. Svetlanei Snegur i-au dispărut din casă 10 mii de lei, 1300 de euro şi 273 de lei româneşti. În ziua când a observat că a rămas fără bani, în vizită la ea fusese Valeriu Cornea împreună cu un alt interpret, Ghenadie Negru. „Într-adevăr, mi-au dispărut banii. Valeriu Cornea şi Ghenadie Negru au fost în acea zi în casa mea. Acesta din urmă a stat doar 10 minute. I-am permis să intre în casă fiindcă suntem prieteni şi colaborăm la multe concerte. Da, i-am intentat proces de judecată doar lui Valeriu Cornea. L-am acuzat şi i-am spus că în afară de el, la mine în casă nimeni n-a mai fost. Instanţă de judecată urmează să determine că anume această persoană este vinovată. E şi normal să apelez în instanţa de judecată, dacă el nu recunoaşte. Noi suntem în ţara nebunilor. În ţara asta dreptatea nu se vrea în folosul omului, ci în folosul bandiţilor”, ne-a declarat, furioasă pe situaţie, Svetlana Snegur. Femeia spune că a strâns cu greu banii dispăruţi pentru a-i face cumetria fiului său, Gelu, care în curând va împlini un anişor.
Valeriu Cornea îi va cere daune morale
La rândul său, Valeriu Cornea ne-a declarat că cea care îl acuză că i-ar fi furat banii din casă „este o persoană foarte periculoasă pentru societate”. „Când vede că o persoană are bani, se străduie să scoată bani din ea. Dacă eram un nimeni, nu-i mai veneau în cap asemenea prostii. Voi vorbi cu avocatul meu şi-i voi cere daune morale pentru acuzaţiile aduse şi pentru că îmi pătează imaginea. Ştie că am bani şi îşi permite să acţioneze prin metode murdare”, ne-a declarat, extrem de supărat, interpretul.
Rudă cu Mircea Snegur?
Cei care o cunosc pe Svetlana Snegur spun că aceasta ar fi rudă cu primul preşedinte al R.M., Mircea Snegur. Femeia nu a negat, dar nici nu a confirmat că ar fi rudă cu preşedintele. Contactat de „apropo”, Mircea Snegur a declarat că nu o cunoaşte pe Svetlana Snegur şi că nu are cum să-i fie rudă, considerând că femeia tinde să-şi facă publicitate pe seama coincidenţei de nume.

Lena Negru