S-a deschis primul oraş de ciocolată din Moldova! FOTO

S-a deschis primul oraş de ciocolată din Moldova! FOTO

În premieră, în Republica Moldova, s-a deschis primul oraş de ciocolată. Acum brand-urile internaţionale şi cele moldoveneşti sunt reunite sub un singur nume – „Ciocoville”.

Lena Negru

Victor Filip, directorul companiei, consideră că în Republica Moldova nu există un magazin specializat în cofetărie şi care să aibă un asortiment atât de larg ca în „Ciocoville”. Aici puteţi găsi cele mai delicioase produse de la „Roshen”, „Lindt”, „Niederegger”, „AVK”, „Korona”, „Krasnyi Oktiabri”, „Bucuria” etc. „Am vrut să fim primii şi ne-a reuşit. Le vom oferi clienţilor noştri deservire la cel mai înalt nivel şi produse de înaltă calitate, plus un design care să le bucure ochiul. La noi persistă produsele de cofetărie fabricate în Moldova, iar noi tindem să aducem şi produse europene de renume. Avem în jur de 10 furnizori, iar brand-uri sunt foarte multe. Sunt mulţumit de rezultat. Nu vrem să părem un supermarket banal, tocmai din această cauză am ales şi o vestimentaţie deosebită pentru persoanele care deservesc cumpărătorii. În rezultat, avem un magazin stilat, modern, european. De la brand-ul „Lindt” avem mai multe denumiri de bomboane care pot fi găsite doar la noi. Oferim produse în premieră, lucru îmbucurător pentru noi, dar, sperăm, şi pentru clienţii noştri”, ne-a declarat Victor Filip.
Pentru a fi cât mai aproape de toţi cei care vor să savureze gustul celor mai fine produse, în viitorul apropiat, „Ciocoville”, primul oraş de ciocolată din Republica Moldova, va deschide mai multe filiale atât în capitală, cât şi în alte localităţi ale ţării. „Am rămas destul de încântată de calitatea produselor. Înainte de a face cumpărăturile, am degustat ciocolata. De astăzi, doar de la „Ciocoville” voi cumpăra dulciuri pentru nepoţii mei, deoarece şi preţul acestora este unul destul de accesibil”, ne spune Maria Toma.
Directorul „Ciocoville” ne-a mărturisit că le pregăteşte surprize cumpărătorilor. „Aceştia se vor alege cu multe cadouri, vom oferi carduri de reduceri şi vom avea grijă ca atât copii, cât şi maturii, să iasă cu daruri din magazinele noastre”, adaugă Victor Filip.

Primul magazin de ciocolată se află pe adresa: Chişinău, str. Ștefan cel Mare, 133 (intersecţie cu str. P.Movilă).