Iurie Roşca a băgat actele la divorţ!

Iurie Roşca a băgat actele la divorţ!

Liderul PPCD, Iurie Roşca, a băgat actele la divorţ! Acesta divorţează după 31 de ani căsnicie. Roşca este tată a trei copii: Ştefan, Ruxanda şi Oana. Surse din anturajul familiei ne-au mărturisit că Larisa, soţia liderului PPCD, este o femeie deosebită, calmă şi răbdătoare, în comparaţie cu soţul acesteia.

Acum doi ani, Iurie Roşca a agresat verbal două jurnaliste, vorbind în public aşa cum îi pofteşte inima. Ziarista „Ziarului de Gardă”, Tatiana Eţco, împreună cu mai mulţi jurnalişti moldoveni a avut ocazia să zboare în acelaşi avion cu Iurie Roşca. Văzându-l pe dl Roşca, jurnalista nu s-a putut abţine şi l-a întrebat dacă acesta este într-o misiune de serviciu. Auzind întrebarea, Roşca i-a răspuns: „Domnişoară, nu aveţi ce vă băga în viaţa mea personală. Căraţi-vă de aici! Nu înţelegeţi că nu am plăcerea să vorbesc cu dumneavoastră. Dacă v-aş pune să scrieţi o dictare de jumătate de pagină, ai face 17 greşeli”. Din nou, pentru a doua oară, Iurie Roşca îşi permite să insulte ziariştii. Debutul şi l-a făcut în timpul unei conferinţe în cadrul căreia Roşca a îndrăzint să o insulte pe o jurnalistă de la ProTV. „Duduie, daţi-mi voie să mă exprim româneşte: şterge-ţi muncii. Domnişoară, caută-ţi de lucru. Foarte repede nu o să mai ai unde să te prostituiezi”, i-a spus Roşca.
Se pare că politicianul avea un comportament agresiv şi-a acasă. Dosarul de divorţ a fost depus la Judecătoria sectorului Centru.
E.R.