Ex-soţul Doiniţei Sulac îşi neglijează fetiţa!

Ex-soţul Doiniţei Sulac îşi neglijează fetiţa!

Artista şi-a propus ca în viitorul apropiat să se căsătorească şi să mai facă un copil

Deşi a trecut printr-un divorţ, îndrăgita interpretă de muzică populară tinde cu orice preţ ca în cel mult cinci ani, Nicoleta, fetiţa sa, să aibă un tătic nou, dar şi un frăţior, pe care şi-l doreşte foarte mult.

Cu toate că are 22 de ani, Doiniţa Sulac ne-a mărturisit că îşi creşte singură fetiţa şi că cel mai mare ajutor îl primeşte din partea mamei sale. Tatăl Nicoletei, vioristul Ion Cipilencu, nu ţine legătura nici cu Doina, dar nici cu fetiţa. Interpreta ne-a spus că este mamă singură şi că, de sărbători, Nicoleta primeşte cadouri de la prietenii săi, dar nicidecum de la tatăl său.

Vrea alături de ea un bărbat demn

„Nu pot să-l sun şi să-l întreb dacă nu vrea să vorbească cu fata lui. Ea deja nu mai întreabă de tatăl său, ci când o să aibă un tată nou şi un frăţior. Eu acum nu am pe nimeni, sunt singură. Îmi doresc să am alături un bărbat capabil, demn. Vreau ca în viitorul apropiat, nu mai târziu de cinci ani, să-i găsesc un tătic şi să-i fac şi un frăţior, pe care şi-l doreşte foarte mult”, ne-a declarat Doiniţa Sulac.

Fiica sa, Nicoleta, nu ratează niciun an să-i scrie lui Moş Crăciun. Cu toate că la anul merge în clasa I şi că deja ştie a scrie, micuţa ţine morţiş ca mama să-i fie alături în clipa când îşi aşterne pe hârtie toate dorinţele către Moş Crăciun. Nicoleta îşi doreşte ca sub brăduţ să găsească un ghiozdan şi rechizite şcolare. De asemenea, fiica Doiniţei Sulac vrea şi o bicicletă nouă. „Nicoleta se roteşte în jurul bradului şi aşteaptă cât mai multe cadouri sub el. Mi-a spus că vrea o maşină adevărată şi că eu trebuie să-mi cumpăr alta ca să i-o ofer ei pe a mea. Este o şmecheroaică, îi place mereu să fie în centrul atentiei”, ne-a declarat interpreta, precizând că şi ea îşi doreşte o maşină nouă.

Îşi însoţea tatăl în concertele de Crăciun

De Crăciun, artista are foarte multe concerte, iar ca fetiţa sa să nu-i simtă lipsa, o va lua cu ea. „Când eram mică şi eu mergeam cu tata, sărbătoream Crăciunul cu foarte mulţi artişti. Tata mă lua cu el şi la Bucureşti, acolo ne petreceam şi sărbătorile. În copilărie am crezut în Moş Nicolae până în ziua când l-am văzut că de fapt tata îmi umplea ciorăpeii cu dulciuri şi cadouri. Cred că acel Moş este de fapt Dumnezeu, care face minuni şi vine cu daruri”, este convinsă Doiniţa Sulac.

Lena NEGRU