Jennifer Connelly este însărcinată şi va fi mamă pentru a treia oară

Jennifer Connelly este însărcinată şi va fi mamă pentru a treia oară

Actriţa americană este căsătorită cu actorul britanic Paul Bettany, cu care are un fiu, Stellan, în vârstă de şapte ani. Actriţa mai are un fiu, Kai, în vârstă de 13 ani, rezultat din relaţia ei cu fotograful David Dugan.

Connelly a confirmat informaţia despre sarcina ei la doar câteva săptămâni după ce a păşit pe covorul roşu, la New York, alături de soţul ei, unde au asistat la premiera celui mai recent film în care acesta a jucat, thrillerul „The Tourist”.

Actriţa americană l-a cunoscut pe Paul Bettany în 2001, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul „O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind”. Cei doi s-au căsătorit pe 1 ianuarie 2003, iar după opt luni s-a născut primul copil al cuplului, Stellan.

Jennifer Connelly a devenit cunoscută mai întâi ca fotomodel şi a debutat în cinematografie în 1984, cu rolul din „A fost odată în America/ Once Upon a Time in America”. Rolurile care i-au adus consacrarea pe plan internaţional sunt cele din thrillerul SF „Oraşul întunecat/ Dark City” (1998) şi mai ales din „Requiem pentru un vis/ Requiem for a Dream” (2000).

sursa: click.ro