Putin, cu obrazul vânăt

Premierul rus, Vladimir Putin, a apărut în public cu o vânătaie pe pometele stâng. „S-a rănit la judo sau şi-a făcut lifting facial?”, se întreabă jurnaliştii ruşi şi ucraineni, citaţi de AFP.

S-a întâmplat ieri în timpul vizitei fostului lider de la Kremlin în capitala Ucrainei, Kiev. Fotografii şi cameramanii ruşi şi ucraineni au observat pe faţa extrem de machiată a premierului rus o echimoză.

Imediat au apărut tot felul de speculaţii şi toată presa a început să se întrebe cum a ajuns vânătaia sub ochiul lui Putin, scrie Andrei Kolesnikov, de la cotidianul Kommersant, care îl însoţeşte mereu în deplasări pe şeful guvernului de la Moscova.

„S-a ales cu rana după o întâlnire sportivă?”, se întreabă jurnalistul care notează că toată lumea fără excepţie a văzut vânătaia, chiar dacă era cu grijă ascunsă.

Ştirea a fost preluată şi de posturile de televiziune ucrainene. Întâmplător sau nu, o conferinţă de presă între Putin şi omologul său ucrainean, Mikola Azarov, a fost anulată, la fel şi cina.

Jurnaliştii de la publicaţia ucraineană „Levy Bereg” au mai multe scenarii: lifting facial, şi-a scos o măsea ori s-a rănit la o partidă de judo.

Sursa: evz.ro