„Concert la pălărie”, singura emisiune autohtonă prezentată de două gemene

„Concert la pălărie”, singura emisiune autohtonă prezentată de două gemene

Sunt două şi sunt la fel. Privind-o pe una, îţi reflectă chipul celeilalte. Şi asta pentru că sunt gemene şi, mai mult, prezintă cel mai tare show de talente din Republica Moldova – „Concert la pălărie”!

Corina şi Mirabela Butnaru seamănă ca două picături de apă. Fizic, poţi să le deosebeşti doar dacă le auzi discutând – Mirabela are un timbru mai înalt, vorbeşte mai repede şi mai zvăpăiat, Corina îşi aprobă sora, mai calmă şi mai calculată. La caracter, însă, sunt identice. „Chiar nu ne deosebim cu nimic, suntem două nebunatice care se completează reciproc”, mărturisesc fetele.

Iniţiate în ale actoriei, Corina şi Mirabela s-au văzut nevoite să facă altceva în televiziune. „La actorie am fost învăţate să nu privim în obiectiv, aici, însă, exact în cameră trebuie să privim”, mai spun gemenele.

În curând, emisiunea va „îmbrăca o altă haină”

„Concert la Pălărie”, deşi neobişnuit şi spontan, a reprezentat pentru Corina şi Mirabela o schimbare, iar schimbările nu pot să aducă decât avantaje, dacă sunt binevenite. „Acest proiect, deşi se află abia la început, ne-a făcut mult mai responsabile, mai mature. Avem ocazia să cunoaştem multă lume nouă, să ne facem prieteni. Ne plac preselecțiile din raioane, unde întâlnim o mulțime de oameni deosebiţi, de diferite vârste – e o plăcere să discuți cu ei”, mărturisesc fetele, lăsându-le să le mai scape un mic detaliu – în curând emisiunea-concurs „Concert la pălărie” va arăta un pic altfel. Cum, însă, rămâne să vedem, urmărind proiectul, dar şi pe fete, în fiecare seară de vineri, la Jurnal TV.

Stela DĂNILĂ