Stela Popa, de la ştiristă la… chelneriţă!

Stela Popa, de la ştiristă la… chelneriţă!

Ne-am obişnuit să o vedem și să o admirăm pe bruneta cu ochi albaștri în fiecare seară la televizor, la ştirile de la ora 20.00 şi 23.00, alături de Alecu Mătrăgună. Îi privim şi îi invidiem. Dar, să recunoaştem, nu de puţine ori ne-am gândit cum ar arăta şi în alte ipostaze. Iar matinalii de la „Deşteptarea” nu au stat mult pe gânduri și trecut la fapte. Ilinca Avram, noua gazdă a emisiunii, va convinge, săptămânal, câte o vedetă să facă ceea ce nu i-ar plăcea nici în ruptul capului în viaţa de zi cu zi. Prima ochită şi prima invitată a noii rubrici a fost nimeni alta decât prezentatoarea principalului Jurnal de știri de la Jurnal TV, Stela Popa.

Știrista şi-a intrat rapid în noul rol. Unul, să recunoaştem, nu prea uşor. Că nu oricine poate intra în pielea unei chelneriţe la un restaurant de lux. Mai ales fără nicio experienţă. Aşadar, între jurnalele de ştiri de seară, Stela Popa şi echipa de la „Deşteptarea” au dat o fugă până la restaurantul „Vatra Neamului”, iar acolo, surpriză!, Stela era singura „chelneriţă”, iar „noii colegi” s-au grăbit să o ajute cu sfaturi care mai de care. Aşa sunt bărbaţii, săritori la nevoie… Uneori.

Primii clienți ai Stelei – niște domni bine! Și prezența focoasei brunetei a avut efect. Dacă iniţial clienţii nu doreau desert, când au văzut ce chelneriţă s-a apropiat de ei, nu au rezistat şi au acceptat să mai consume nişte calorii. Cu o asemenea prezență, nu aveau cum să refuze! Ce-i drept, Stela  a cam dat-o în bară când a venit vorba de comanda preluată, dar, până la urmă, cu şarmul care o caracterizează, a ieşit din impas. Aşa că, impresionați, clienții au acceptat ce li s-a adus. Fapt deosebit, și chelnerii cu ceva mai multă experiență au avut impresii bune despre prestația „boboacei”.

După atâta muncă, a venit și răsplata, un bacşiş generos. „Grea e meseria de chelner, mai ales cand ești știrist”, a conchis Stela, glumind pe seama acestei experiențe. Una plăcută, dar pe care nu prea ar mai dori să o repete curând…

M.M.

vizualizări: 699

2 Comentarii

  • Nici o diferenta
    21 octombrie 2010 | Permalink |

    Nu e mare diferenta intre una si alta: ambele sunt angajate pentru clienti, ambele trebuie sa stie meniul (mancare sau stiri), ambele trebuie sa se prefaca amabile, ambele presupun fusta scurta si minte nu grozava, ambele au extra-avantaje langa salar, sunt niste roluri.
    Mie mi s-a parut foarte falsa si in rolul de chelnerita si i cel de vedeta invitata la desteptarea. Ideea e super, dar Popa confirma imaginea vedetei fabricate care e varza realitate.

  • MIRA
    22 octombrie 2010 | Permalink |

    Incep sa cred, ca JUrnalul merge pe urma ProTV-lui va faceti singuri VIP-ri de Bik, si va scaldati in suc de patlagele, va fi pacat, daca va fi asa…

Comentează