Pentru ea divorţează Christina Aguilera

Pentru ea divorţează Christina Aguilera

În urmă cu câteva zile, sexoasa Christina Aguilera anunţa cu inima frântă că s-a despărţit de soţul său, intentând deja acţiunea de divorţ. Zvonurile spuneau că artista este depresivă, fiind fotografiată chiar cum se aruncă în braţele unei prietene, căutând consolare. Însă totul a fost doar o şaradă pentru a ascunde adevăratul motiv al separării: s-a îndrăgostit de o femeie.

Christina Aguilera a afirmat de nenumărate ori că adoră femeile la fel de mult cum iubeşte bărbaţii, însă niciodată nu a admis că ar fi avut vreo relaţie serioasă cu vreo altă urmaşă de-a Evei. Însă pentru orice există un început, căci se pare că motivul divorţului de Jordan Bratman este o femeie. Iar dacă tot se pune de-un scandal la Hollywood, măcar să fie unul de proporţii: frumoasa X-Tina s-a îndrăgostit de nimeni alta decât DJ-iţa Samantha Ronson, fosta iubită a bisexualei Lindsay Lohan. Aguilera şi Ronson se cunosc de câţiva ani buni, însă povestea lor de dragoste s-a născut abia în urmă cu o lună. La începutul lui septembrie, cele două artiste s-au bucurat de o minivacanţă în Mexic, fiind invitate la petrecerea de “burlăciţă” a Nicolei Richie.

Tequila şi orgii sexuale

Christina Aguilera şi Samantha Ronson au participat la o adevărată orgie sexuală în timpul escapadei în Cabo San Lucas, împreună cu Nicole Richie. Conform unor surse, cele trei nu au făcut altceva decât să bea tequila cât au fost zilele şi nopţile de lungi. Bine ameţite de cantităţile enorme de alcool îngurgitat, şi cu un apetit sexual de nestăvilit, Aguilera, Ronson şi Nicole s-au angajat în mai multe partide de sex. Însă în timp ce pentru Richie totul a fost o distracţie “nevinovată”, X-Tina şi Sam s-au îndrăgostit iremediabil una de cealaltă. În mod previzibil, soţul înşelat Jordan Bratman a aflat de noua iubire a nevestei sale, iar după lungi discuţii cei doi au decis să divorţeze. Relaţia dintre Christina şi Samantha este una cât se poate de serioasă, căci Aguilera a fost văzută de nenumărate ori intrând în locuinţa lui Ronson, pe care o părăsea abia a doua zi dimineaţă.

Sursa: ziarulnational.com